Algemene voorwaarden

Wijzigingen

Alle prijswijzigingen en wijzigingen met betrekking op de inhoud van behandelingen halotherapy zijn voorbehouden.

Annuleren

Het annuleren van een reservering bij HaloClinic is telefonisch of per mail mogelijk. Wanneer de annulering binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd is (aankomst). Zal het hele bedrag in rekening worden gebracht. Wanneer de cliënt gebruik maakt van een behandelkaart en binnen 24 uur annuleert zal de behandeling van de kaart afgeschreven worden.

No-show

Bij het zonder annuleren niet gebruik maken van de gereserveerde behandeling (no-show) zal het bedrag door HaloClinic volledig in rekening worden gebracht. Wanneer de gast gebruik maakt van een behandelkaart en zonder annulering geen gebruik maakt van de behandeling zal de behandeling van de kaart afgeschreven worden.

Huisregels

Het huisreglement van HaloClinic heeft tot doel de veiligheid, orde en hygiëne voor onze cliënten te waarborgen. Naleving van de huisregels is voor de cliënten en bezoekers verplicht.

Huisregels algemeen

In de Zoutkamer dient de nodige rust in acht te worden genomen. Bij calamiteiten en wanneer wij u verzoeken om het pand te verlaten wanneer u de regels van de HaloClinic niet naleeft. In de Zoutkamer mogen geen mobiele telefoons, tassen, koffers en plastic zakken worden meegenomen. In het pand mag niet gerookt worden. Het nuttigen van zelf meegebrachte drank en etenswaren is niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan. Kinderen tot 12 jaar zijn alleen toegestaan onder begeleiding.

Het gedrag

U dient de zoutkamer in veiligheid, rust en orde te bezoeken. Eventuele verzoeken en klachten dienen te worden gemeld bij de directie van HaloClinic.

Aansprakelijkheid

Gevonden voorwerpen dienen bij de balie of aan een medewerker te worden ingeleverd. Mocht u een voorwerp verloren hebben, meldt u dit dan. HaloClinic is niet aansprakelijk voor de verloren goederen. Indien waardevolle goederen of geld in de aangewezen locker door diefstal of verlies niet meer aanwezig zijn zal HaloClinic daarvoor niet aansprakelijk zijn.

Restitueren/Afsprakenkaart HaloClinic Nederland

Aangeschafte sessies in combinatie met uw afsprakenkaart zijn onbeperkt geldig. Wij geven in geen geval geld retour, de door u aangeschafte sessies zijn niet overdraagbaar en zijn persoonsgebonden.

Bijzondere bepalingen

In alle gevallen waarin dit reglement niet mocht zijn voorzien, of waar meningsverschil omtrent de uitleg daarvan bestaat, beslist uiteindelijk de Directeur van HaloClinic.

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!