Astma, eczeem, voedselallergie klachten kind 4 jaar oud

Astma, eczeem, voedselallergie. Ervaring Thomas 4 jaar

Astma, eczeem, voedselallergie- nu medicijnvrij

Mijn zoontje Thomas is 4 jaar en is astmatisch, heeft een voedsel allergie en eczeem. Ongeveer 1,5 jaar geleden kwamen we voor het eerst bij de zoutkamer voor de Halotherapie.

Na een paar maanden was Thomas al van zijn eczeem af. Inmiddels is zijn voedselallergie flink afgenomen. Het astmatische was afgelopen winter zo heftig dat Thomas medicijnen kreeg, meerdere keren kreeg hij er een longontsteking overheen.

Benauwdheid is minder

Direct zijn we weer naar de zoutkamer gegaan. Al na een keer of 5 was zijn benauwdheid minder, het hoesten zo goed als weg en kon hij weer rennen en fietsen met zijn vriendjes en broertje.

Medicijn-vrij

Sinds juni zijn we gestopt met de medicijnen. Een paar weken geleden begon hij weer benauwd te worden met hoesten en alles wat er bij komt kijken. We zijn direct weer 5 keer naar de zoutkamer geweest, nu is hij nog steeds medicijn-vrij, is niet benauwd meer en hoest ook niet meer.

Ontzettend blij met de zoutkamer

Wij zijn ontzettend blij met de zoutkamer, Thomas gebruikt nu geen medicijnen en vind het erg leuk om in de zoutkamer te spelen en een potje kwartet met ons te doen.

Super bedankt!!

Lieke moeder van Thomas, uit Zaandam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26