hyperreactieve luchtwegen, Astma, benauwdheid, veel hoesten, benauwd , artsen, ademde moeilijk, ziekenhuisopname,

Hyperreactieve luchtwegen, astma, hoesten en benauwd. Ervaring van Annelotte

Astma, benauwdheid, veel hoesten en hyperreactieve luchtwegen

Ervaring van moeder en vader van Anne-Lotte

Annelotte is op 1 april 2012 geboren als derde kind van mij en Steef. De eerste acht maanden was ze een kerngezonde baby en speelde met veel plezier met haar twee andere broertjes. Dit veranderde toen het buiten kouder werd. De eerste keer dat Annelotte het benauwd kreeg en naar het ziekenhuis moest, werd ze door de artsen weer naar huis gestuurd .

Saturatie waarden van 74%

Ze had het vreselijk benauwd en ademde moeilijk, maar de artsen konden niets vinden. De tweede keer ging het bijna mis en was het kantje boord. Annelotte had veel te weinig zuurstof (74%) in haar bloed en werd direct opgenomen. Het heeft twee uur geduurd voordat de artsen Annelotte weer een beetje stabiel kregen. Vanaf de tweede ziekenhuis opname lag Annelotte continu in het ziekenhuis.

Groei achterstand

In acht maanden tijd (september 2012 – april 2013) werd Annelotte 10 keer opgenomen met een ontsteking in haar longen. Elke opname ligt ze aan het infuus en krijgt prednison. Annelotte gebruikt dagelijks medicijnen en staat onder controle bij de kinderarts en kinder longarts. Ook kreeg Annelotte een groei achterstand waardoor ze er erg slecht uitzag. Zij is nu onder controle bij een diëtiste en krijgt dagelijks bijvoeding in de vorm van een shake zodat haar gewicht op peil blijft.

De testen wezen astma

De ziekte kost zoveel energie dat onze dochtertje bijna niet groeit, wel in de lengte maar niet in gewicht. Diagnose bij haar getest op SF (taaislijmziekte) omdat haar slijm zo stug is dat ze het zelf niet op kan hoesten als ze benauwd is, daarom blijft er slijm in de longen zitten wat gaat ontsteken. Diverse onderzoeken en testen hebben uitgewezen dat Annelotte astma heeft. Annelotte heeft hyperreactieve luchtwegen. Sinds eind juli gaat Annelotte wekelijks naar de zoutkamer in Zaandam voor Halotherapie, hierdoor blijft haar slijm dunner waardoor ze het makkelijker zelf op kan hoesten.

Geen Ziekenhuisopnames meer

Het immuunsysteem wordt versterkt zodat het lichaam op eigen kracht komt te staan. En dat alles op 100% natuurlijke manier. Deze kamer is helemaal gemaakt van zout en door middel van een halogenerator wordt er minuscule zoutdeeltjes de ruimte in geblazen. Sinds de Halotherapie in de zoutkamer heeft Annelotte niet meer in het ziekenhuis gelegen. Laatst werd zij verkouden, maar heeft dit net als ieder ander kind normaal doorstaan. Zorg en Zekerheid vergoedt via de aanvullende verzekering de Halotherapie sessies hier zijn we heel blij mee. Ran bedankt voor jouw goede adviezen.

Karin en Steef ouders van Annelotte, uit Hoorn.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26