Ervaring Ellen: Astma & Hooikoorts behandeling in de zoutkamer

Hooikoorts en Astmaklachten

Hooikoorts en Astma: Sinds 2004 heb ik last van astma. Ik gebruik 2x per dag inhalatiepoeder Symbicort. 

‘S Zomers probeerde ik wel eens de dosering te verlagen naar 1x per dag inhalatiepoeder Symbicort, maar dat beviel niet goed ik was nog steeds kortademig. Dit voorjaar las ik in een advertentie over de halotherapie behandeling en in juni ben ik samen met mijn dochter (zij heeft last van hooikoorts) een kuur gestart om tegen mijn kortademigheid tegen te gaan en tegelijkertijd medicatie afbouwen.

Meer ruimte in de longen

Na 1x in de zoutkamer te zijn geweest (een ontspannend muziekje met ruisende golven op de achtergrond en een enorme sortering aan tijdschriften) voelde ik direct dat ik veel meer lucht in mijn longen had. Na een kwartier werd ik wat duizelig,(door extra zuurstof waarschijnlijk) maar dat zakte later af. Ik had weer ruimte in mijn longen en niet meer kortademig, zo voelde het letterlijk. Een heerlijke ervaring met mijn astma.

Medicatie afbouwen copd gold 3

Ik ben 17x in de zoutkamer geweest en kon geleidelijk aan het gebruik van Symbicort afbouwen (nog 1x per dag) en heb een betere conditie / meer lucht.

Ran is een sympathieke en goede gastheer en ik kan een bezoek aan de (HaloClinic) zoutkamer van harte aanbevelen.

14 oktober 2012

Leeftijd: 54

Ellen Haak-de Vries, Zaandam.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26