Astma klachten, Ervaring van Jordy

Astma klachten

Gevolge van deze astma aandoening: Altijd ziek en kon geen werk vasthouden!

keelontsteking

Ik zelf werkte en was elke maand ziek. Ik had keelontsteking. baan kwijt erdoor. Bij de dokter geweest blijk ik astma te hebben. Dus veel medicijnen gekregen. Ik was zo ziek dat ik niet meer kon werken. Via via hoorde ik over de Zoutkamer in Zaandam.

Niet meer ziek

In het begin drie keer per week een Halotherapie sessies van een uur, vier weken lang. Daarna, twee keer per week, nu maar een keer per week geweest. Sindsdien niet meer ziek heb veel meer lucht en ik heb mijn baan terug. Ik raad het iedereen aan om naar de Zoutkamer te gaan.

Gestopt met alle medicijnen

Inmiddels ben ik met alle medicijnen gestopt!!!!!

Jordy , uit

Amsterdam
Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26