Astma klachten, ervaring van Veronica uit Amsterdam

Astma klachten

Ik heb tot nu toe twee keer de Zoutkamer bezocht vangwegen mijn Astma klachten om Halotherapie uit te proberen om (naast mijn reguliere medicatie) astma symptomen aan te pakken. Ik heb al jaren last van astma die behandeld wordt door middel van medicatie die symptomen vermindert maar geen kuur aanbiedt.

Bron halotherapie

Wat mij onmiddellijk opviel bij de HaloClinic, was de interesse/betrokkenheid van eigenaar van de kliniek en de zowel als zijn uitgebreide kennis over Halotherapie die hij graag met mij deelde. Een warme kopje thee en gezellig aan de praat met Ran over deze bron halotherapie van natuurlijk gezondheid vond ik een zeer goede begin. In de hoop mijn reguliere medicatie te verminderen of helemaal te kunnen stoppen.

Astma klachten

Positieve psycho-suggestieve

In de zoutkamer zelf vond ik het heerlijk. Een uurtje helemaal relaxen in een ligstoel met ontspannende (en positieve psycho-suggestieve) muziek op. In de zoutkamer ademde ik meteen vrijer. Het is duidelijk te merken dat je een behoorlijk schoon zuivere lucht inademt… heerlijk. De lucht voelde zo lekker in mijn longen.. wat mij een gevoel gaf dat ik iets erg positief en gezond voor mijn lichaam aan het doen was.

Heerlijk heb geslapen

Een aantal uren na beide behandelingen moest ik zoals normaal mijn medicatie gebruiken om de benauwdheid steeds weg te drukken, maar wat mij heel erg opviel is dat ik de nachten daarna heerlijk heb geslapen en (voor het eerste in weken) niet wakker werd van de benauwdheid.

Volledig Halotherapie kuur

Ik wil liefst, een volledig Halotherapie kuur doen. (wanneer dat financieel mogelijk is). Om mijn astma klachten (symptomen) op een natuurlijke manier te kunnen behandelen. En een optimistische blik op echte genezing.

1 november 2012
39 jaar

Veronica, uit Amsterdam.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26