Astma klachten, bijwerkingen Seretide

Astma klachten. Ervaring van Wilma Peters.

Astma klachten

Astma klachten, vandaag voor het eerst naar een halotherapie proefsessie geweest van HaloClinic in Zaandam vanwege astma. Wat een ervaring! Al na 10 minuten in de zoutkamer te hebben gezeten ging mijn neus, die maanden lang dicht zat, open en kon ik heel diep tot in mijn buik vrij ademhalen. Een ontroerende ervaring, want ik heb al heel lang niet zo vrij geademd.

Vele bijwerkingen van de Seretide

Ook niet met Seretide. Ik ben sinds 3 weken gestopt met Seretide vanwege de vele bijwerkingen (hartkloppingen, spierkrampen, stemmingswisselingen en een gevoel alsof ik achter een muurtje leefde). Ik ga dan ook zeker een halotherapiekuur doen bij de Haloclinic.

De zoutkamer is een aanrader

Jammer dat het door bijna geen enkele zorgverzekeraar wordt vergoed. Maar ik voel nu al, dat de zoutkuur een positieve werking zal hebben. Aanrader!.

Gratis behandeling in de zoutkamer

Ik raad iedereen met longklachten aan om eens een (gratis) behandeling in de zoutkamer te ondergaan. Tenslotte is je eigen ervaring het enige wat telt. Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid vergoedt de halotherapiebehandelingen via de aanvullende verzekering al v.a. 2012

Mijn huisarts in ieder geval is blij verrast dat de zoutkamer bij mij zo goed werkt.

Wilma Peters, uit Amsterdam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26