Astma, weinig lucht, benauwdheid

Astma, weinig lucht, benauwdheid. Ervaring Willem.

Astma, benauwdheid klachten

benauwdheidsklachten: ik begon met veel sceptische gevoelens aan deze therapie. Baat het niet dan schaadt het niet was mijn motto. Maar na een paar weken merkte ik dat ik veel meer lucht en energie had. Tegelijkertijd kreeg ik ook nieuwe medicatie van mijn longarts. Ik ging er vanuit dat de nieuwe medicatie vooral voor deze vooruitgang verantwoordelijk was.

Geen benauwdheidsklachten meer gehad

Totdat ik door omstandigheden twee weken niet naar de Halo kliniek in Zaandam kon komen. Ik kreeg na een week weer meer last van benauwdheid en andere klachten. Nadat ik weer wekelijks naar de Halo kliniek ging, namen mijn astmaklachten weer af, totdat ik helemaal geen benauwdheid en astmaklachten meer had. Voor mij werkt deze Halotherapie (zouttherapie) dus prima!

Willem Reiger, 55 jaar oud uit Leiden

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26