Astmaklachten en veel hoesten, benauwdheid, kortademig, benauwd, kortademigheid

Ervaring van Marisa de Joode: Astmaklachten en veel hoesten.

Astmaklachten en veel hoesten.

Zaandam, 20 november 2013

Inhalator seretide

In september 2012 kwam ik in aanraking met de Zoutkamer. Bij een huisarts bezoek opperde ik dat het fijn zou zijn dat naast mijn inhalator seretide het vele hoesten door mijn astmaklachten zou verminderen.

Hoesten is minder geworden

Hierbij haalde de arts een folder van de Zoutkamer te voorschijn met het advies dit eens te proberen. De eerste 10 sessies de Zoutkamer bezocht om te ervaren of ik iets merkte dat het hoesten minder zou worden.

De helft van de puffen verminderd

Tot nog toe bezoek ik de Zoutkamer één keer per week het hoesten is een stuk minder wat ik als zeer prettig ervaar. De inhalator heb ik van 4x daags puffen naar 2x daags gebracht. Echter er helemaal mee stoppen dat lukt niet maar toch de helft van de puffen vermindert en minder lichamelijke klachten. Ik ben heel blij met de Zoutkamer.

Vriendelijke groeten,
Marisa de Joode uit Alkmaar.

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!