Astmaklachten en veel hoesten, benauwdheid, kortademig, benauwd, kortademigheid

Ervaring van Marissa de Joode, Astmaklachten, veel hoesten

Astmaklachten en veel hoesten

Zaandam, 20 november 2013

Inhalator seretide

In september 2012 kwam ik in aanraking met de Zoutkamer te Zaandam. Bij een huisarts bezoek opperde ik dat het fijn zou zijn dat naast mijn inhalator seretide het vele hoesten door mijn astmaklachten zou verminderen.

Hoesten is minder geworden

Hierbij haalde de arts een folder van de Zoutkamer te voorschijn met het advies dit eens te proberen. De eerste 10 sessies de Zoutkamer bezocht om te ervaren of ik iets merkte dat het hoesten minder zou worden.

Astmaklachten, Halotherapie in de zoutkamer helpt

De helft van de puffen verminderd

Tot nog toe bezoek ik de Zoutkamer één keer per week het hoesten is een stuk minder wat ik als zeer prettig ervaar. De inhalator heb ik van 4x daags puffen naar 2x daags gebracht. Echter er helemaal mee stoppen dat lukt niet maar toch de helft van de puffen vermindert en minder lichamelijke klachten. Ik ben heel blij met de Zoutkamer.

Vriendelijke groeten,
Marissa de Joode uit Alkmaar.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26