Ervaring Rogé: Astmatische-bronchitis bij sporters

Astmatische-bronchitis

September 2010 lier ik na twee zware kampioenschappen even te lang door in mijn korte broek. normaliter geen probleem, maar nu blijkbaar wel vanwege een mindere weerstand. Na een week van slijm hoesten, ik zat tegen een longontsteking aan. Toen ging dat over, maar mijn longcapaciteit bleef lang niet optimaal dankzij de astmatische-bronchitis.

Ayurvedische arts

Dat terwijl ik al die tijd gewoon bleef sporten. een normaal mens zou er niet mee verder kunnen zijn gegaan, maar door de jaren lange trainingen kon ik toch nog vrij veel. Na eerst even bij de reguliere arts te zijn geweest waarvan ik een inhalator met corticosteroïden kreeg, en waarvan de klachten gewoon bleven, stopte ik daar al snel mee. Vervolgens ging ik over op supplementen via de Ayurvedische arts.

Artikel in het N.H.D

Acht maanden later waren de klachten nog altijd niet weg. Er kwam wel flink wat rest slijm los, maar nog niet alles! Op 17 juni ging ik naar de zoutkamer in Zaandam, naar aanleiding van een artikel in het N.H.D. De eerste behandeling van een uur was gratis. Ik was overal stijf tot pijnlijk rondom de borst streek, tot onderin mijn rug, dus achter zijde longen, aan toe.

Ran vertelde mij dat de zoutkamer werkte!

Na 2 kuren in de zoutkamer kwamen drie slijm proppen los en naderhand nog meer. Na 10 kuren in de zoutkamer waren mijn longen beter als ooit tevoren. Tot bovenin voelde ik een betere zuurstof opname. Naderhand kwam er zelf nog enig achtergebleven slijm uit mijn lichaam (longen). Ran het is gewoon fantastisch, dat jij het deze therapie methode bent gestart. Ga zo door.

Ik voel me herboren!
Groeten van Rogé uit hoorn.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26