Astmatische bronchitis en Eczeem Ervaring van Bert Rootmensen

Ervaring met halotherapie Astmatische bronchitis en Eczeem

Beste Ran,

Via een kennis werd ik gewezen op een artikel in de Alkmaarse courant over jouw zoutkamer. In Zaandam had een wethouder HaloClinic officieel geopend. Na de eerste verkenning in de zoutkamer raakte ik enthousiast. Ik heb mijn hele leven al last van eczeem en ook altijd astmatische bronchitis. Na een paar sessies merkte ik duidelijk verbetering, meer lucht, vooral ‘s morgens. Veel minder (los) hoesten. Taai slijm kwam los.

Na een keer of 10 merkte ik ook dat mijn huid rustiger aan het worden is. Mensen in mijn omgeving viel op dat b.v. mijn gezicht er veel beter uit zag. Zo voelt het ook absoluut. Ik kan nu ‘s avonds gaan slapen zonder neusspray. Ook de enthousiaste verhalen van anderen “mede – lotgenoten” doet je goed. Jouw betrokkenheid bij het verhalen van iedereen vind ik geweldig. Ik heb nu 15 sessies gehad, maar ik zal zeker regelmatig weer weer terugkomen voor zowel mijn eczeem als mijn astmatische bronchitis.

Ik wens jullie met jullie zoutkamer HaloClinic heel veel succes, en ben heel blij dat je zo mensen kunt helpen.

Hartelijke groet.

Bert Rootmensen, uit Alkmaar

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26