Ervaring van Bert Rootmensen: Astmatische bronchitis en Eczeem ervaring met halotherapie

Astmatische bronchitis en Eczeem ervaring met halotherapie

Beste Ran,

Via een kennis werd ik gewezen op een artikel in de Alkmaarse courant over jouw zoutkamer. In Zaandam had een wethouder HaloClinic officieel geopend. Na de eerste verkenning in de zoutkamer raakte ik enthousiast. Ik heb mijn hele leven al last van eczeem en ook altijd astmatische bronchitis. Na een paar sessies merkte ik duidelijk verbetering,meer lucht,vooral ‘s morgens. Veel minder (los)hoesten.Taai slijm kwam los.

Na een keer of 10 merkte ik ook dat mijn huid rustiger aan het worden is. Mensen in mijn omgeving viel op dat b.v. mijn gezicht er veel beter uit zag. Zo voelt het ook absoluut. Ik kan nu ‘s avonds gaan slapen zonder neusspray. Ook de enthousiaste verhalen van anderen “mede – lotgenoten” doet je goed. Jouw betrokkenheid bij het verhalen van iedereen vind ik geweldig. Ik heb nu 15 sessies gehad,maar ik zal zeker regelmatig weer weer terugkomen.

Ik wens jou met jouw Clinic heel veel succes,en ben heel blij dat je zo mensen kunt helpen.

Hartelijke groet.

Bert Rootmensen, uit Alkmaar

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!