Copd benauwdheid, Kortademigheid, Benauwd, longontsteking,

COPD en benauwdheid

COPD,  benauwdheidsklachten

Een gezond leven begint bij HaloClinic Nederland

Door ontstekingen in uw longen gaan de longblaasjes langzaam kapot. Als COPD  patiënt komt u vaak adem tekort en wordt u benauwd. Hierdoor krijgt u klachten zoals hoesten, overtollig slijm en benauwdheid.

Halotherapie als preventie bij COPD patiënten.
De meest natuurlijke geneeswijze voor de volgende klachten:

  • benauwdheid
  • hoesten
  • slijm ophoesten
  • kortademigheid
  • vermoeidheid
  • weinig spierkracht
  • gewichtsverandering

Joke Giesbers (cliënte): Ik heb zeker mijn leven terug gekregen bij Haloclinic Nederland. Ik heb bijna 6 jaar lang om de 2 maanden longontstekingen gehad i.v.m. benauwdheid en COPD. Iemand maakte mij attent op de zoutkamers van Ran in Zaandam en Ursy in Heemstede. Het lijkt erop dat de halotherapie een bescherming voor mijn longen en ontstekingen biedt. Al na de eerste halotherapie sessie bij HaloClinic voelde ik dat mijn longen schoner werden. Mijn longen voelden zo lang vies, wat een verademing deze zoutkamer.

Geen antibiotica of prednison meer

Ik kom nu bijna 2 jaar en ben deze maand 2 jaar ontstekingsvrij en benauwdheidsvrij door de halotherapie. Geen antibiotica en prednison meer mijn longen in en ik ben met mijn inhalator gestopt. Ik raad iedereen met een longaandoening aan om eens langs te gaan in Zaandam of Heemstede. Succes verzekerd!

Regelmatig halotherapie zorgt voor een betere conditie van uw longen voor op lange termijn. En beter kwaliteit van het leven.

De halotherapie richt zich op het verminderen van inflammatoire (ontsteking) reacties van de luchtwegen en de huid door het stimuleren van het  herstel van het afweersysteem en het uitschakelen van ziekteverwekkers. Halotherapie is uitermate geschikt voor diverse klachten bij Astma, Hooikoorts, Bijholteontsteking, Bronchitis, COPD, Eczeem en Psoriasis.

Halotherapie is 100 procent natuurlijk behandelmethode veilig en zonder bijwerking. Artsen in Oost-Europa kennen deze behandeling al heel lang, in landen als Oekraïne, Roemenië, Polen en Rusland wordt de speleotherapie in ondergrondse mijnen en grotten gegeven. In Rusland wordt halotherapie ook in verschillende ziekenhuizen gegeven.

 

 

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!