Copd benauwdheid, Kortademigheid, Benauwd, longontsteking,

COPD en benauwdheid

COPD,  benauwdheidsklachten

Een gezond leven begint bij HaloClinic Nederland

Cliënt vertelt op Zorgspecial: ‘Ik heb dankzij halotherapie mijn leven weer terug’

Door ontstekingen in uw longen gaan de longblaasjes langzaam kapot. Als u een COPD  patiënt bent? dan komt u vaak adem tekort. Het komt doordat teveel longblaasjes kapot zijn en daardoor wordt u benauwd. Hierdoor krijgt u klachten zoals hoesten, overtollig slijm en benauwdheid als gevolg van de ziekte.

Halotherapie als preventie bij COPD patiënten.
De meest natuurlijke geneeswijze voor de volgende klachten:

  • benauwdheid
  • hoesten
  • slijm ophoesten
  • kortademigheid
  • vermoeidheid
  • weinig spierkracht
  • gewichtsverandering

Joke Giesbers (cliënte): Ik heb zeker mijn leven terug gekregen bij HaloClinic Nederland. Ik heb  bijna 6 jaar lang om de 2 maanden longontstekingen gehad i.v.m. benauwdheid en COPD. Iemand maakte mij attent op de zoutkamers van Ran in Zaandam en Ursy in Heemstede. Het lijkt erop dat de halotherapie een bescherming voor mijn longen en ontstekingen biedt. Verbazingwekkend al na de eerste halotherapiebehandeling bij HaloClinic voelde ik dat mijn longen schoner werden. Mijn longen voelden zo lang vies, wat een verademing deze zoutkamer.

Geen antibiotica of prednison meer

Ik kom nu bijna 2 jaar en ben deze maand 2 jaar ontstekingsvrij en benauwdheidsvrij door de halotherapie. Geen antibiotica en prednison meer mijn longen in en ik ben met mijn inhalator gestopt. Ik raad iedereen met een longaandoening  aan om eens langs te gaan in Zaandam of Heemstede. Succes verzekerd!

Regelmatig halotherapie zorgt voor een betere conditie van uw longen voor op lange termijn. En beter kwaliteit van het leven.

De halotherapie richt zich op het verminderen van inflammatoire (ontsteking) reacties van de luchtwegen en de huid door het stimuleren van het  herstel van het afweersysteem en het uitschakelen van ziekteverwekkers. Halotherapie is uitermate geschikt voor diverse klachten bij Astma, Hooikoorts, Bijholteontsteking, Bronchitis, COPD, Bronchiëctasieën, alle longontsteking, Eczeem en Psoriasis.

Halotherapie is 100 procent natuurlijk behandelmethode veilig en zonder bijwerking. De meeste artsen in Oost-Europa, kennen deze halotherapie behandelmethode al heel lang en ze bevelen het aan hun patiënten.

Halotherapiemethode in ziekenhuizen

In verschillende landen zoals Oekraïne, Roemenië, Polen en ook Rusland wordt de speleotherapie in ondergrondse mijnen en grotten al eeuwen aan patiënten gegeven. In Rusland bijvoorbeeld: wordt halotherapie ook in verschillende ziekenhuizen gegeven aan patiënten met luchtweg en huidproblemen lijden. Tegenwoordig vind je deze halotherapiemethode in verschillende landen en steden in west Europa en ook in Noord America, in grote steden als Berlijn, Londen, Jeruzalem, New York, Los Angeles Californië en meer.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26