Benauwdheid druk op de longen, benauwd, astma, COPD Gold IIII, medicatievrij bij copd, halotherapie, zouttherapie, kinderzoutkamer, zouttherapie bij kinderen, halotherapie werkt effectief bij kinderen,

Benauwdheid druk op de longen – Ervaring van Lennie

Benauwdheid door astma en druk op de longen

“Hierbij wil ik graag mensen informeren over de zoutkamer en mijn ervaring daarmee!”

Aangezien heel veel mensen inclusief ik, niet wisten dat halotherapie zo goed kan helpen om minder benauwd te zijn.  Zelfs medicijn gebruik aanzienlijk verminderen en heb meer lucht door bezoeken aan Haloclinic Nederland in Heemstede!

Gratis Sessie

Ik kwam daar in december 2014 terecht, omdat ik echt een dood vogeltje was door de benauwdheid. Op internet deze Haloclinic tegenkwam waar een mevrouw (ook een bezoekster) haar verhaal vertelde en het net was of ik naar mezelf zat te luisteren. Ik dacht “baat het niet dan schaadt het niet” en de eerste keer is gratis dus niets aan te verliezen. Ik merkte de eerste keer al dat ik meer lucht had (omdat ik er slecht aan toe was en heel erg benauwd)

Eindelijk kan ik weer vrij ademhalen!

Zorg en Zekerheid

Nou inmiddels ben ik al een tijdje verder en mocht een inhalator weglaten en een medicijn en ben 100% opgeknapt! Maar heel veel mensen weten hier niet van, de meeste zorgverzekeraars vergoeden het ook niet, Zorg en Zekerheid wel. Ik wil dan ook graag dat veel meer mensen weten dat dit er is, en zij ook de kans hebben om meer lucht te krijgen en minder benauwd te zijn!

Heel veel dank voor Heemstede

Mijn longarts heeft inmiddels het bewijs van mijn goede resultaten gezien, maar ja zij zullen het niet promoten denk ik omdat dit veel patiënten gaat schelen natuurlijk! De mensen van de HaloClinic hebben echt het beste met je voor, en heel veel dank voor Heemstede omdat ik  mij nu zo goed voel! Mijn leeftijd is 58 jaar, en ik hoop dat er meer mensen in Nederland van de zoutkamer te weten zullen komen!

Psoriasis patiënten!

P/S  Het is ook al voor kinderen vanaf 6 maanden en voor Psoriasis patiënten! Ook daar heb ik de resultaten van dichtbij meegemaakt. Een kennis die hardnekkige plekken had en na een tijdje nog steeds schoon is!”

Lenie, 58 jaar

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26