halotherapie, zoutkamer, zouttherapie, medicatievrij bij copd, zouttherapie bij kinderen, Bijholte ontsteking, ervaring over de Zoutkamer, flinke verkoudheid., constant verkouden, kinderen en halotherapie, haloclinic kinder zoutkamer, kinderzoutkamer bij HaloClinic,,

Bijholteontsteking, neusverstopping- Ervaring Jan

Bijholteontsteking

Bijholteontsteking: ik wil graag mijn ervaring over de Zoutkamer met jullie delen. De afgelopen 2½ jaar ben ik constant verkouden geweest. Het begon tijdens een zomervakantie van 2015. Ik maakte samen met mijn vrouw per auto een rondreis door Spanje, het was dat jaar extreem heet.

Flinke verkoudheid

De airco  stond in de auto op maximaal en tijdens elke bezoek was het temperatuurverschil met buiten veel te groot. Het gevolg was een flinke verkoudheid en erbij ook een bijholteontsteking.

Zoutkamer Zaandam volwassenen- haloclinic nederland
Bijholteontsteking, Neusverstopping

Medische ziekenhuiswereld

Thuis in Nederland ging de neusverkoudheid niet over, alle bekende “huis tuin en keuken middeltjes”  gaven geen resultaat.  Na verloop van tijd toch maar naar de huisarts en die constaterende bijholteontsteking en schreef een spray voor die men wel langdurig mag gebruiken. Vele herhaalrecepten later was de neusverstopping nog steeds aanwezig. Inmiddels was de verkoudheid mogelijk uitgegroeid tot een bijholte ontsteking.  Ten einde raad schreef de huisarts een verwijsbrief uit voor de KNO arts.  Maar de medische ziekenhuiswereld instappen voor een verkoudheid? Dat vond ik eigenlijk te gek voor woorden.

bijholteontsteking, voorhoofdsholteontsteking genezing door halotherapie

Witte goud

Bij toeval trof ik tijdens een bezoek aan de Apotheek een folder van de Zoutkamer aan. Onder het mom van “niet geschoten altijd mis” ben ik afgelopen juli gestart met een bezoek aan de zoutkamer. De reactie kwam niet direct maar na één maand waarbij ik twee keer per week het witte goud had opgesnoven ging er één neusgat open. Nu ruim een half jaar later blijven alle twee de neusgaten constant open. De afgelopen maanden heb ik de frequentie van mijn bezoeken aan de Zoutkamer verminderd,  totaal ben ik 24 keer geweest.

Voor de zekerheid heb ik in december wel weer een nieuwe kaart aangeschaft maar heb nog geen vervolg afspraak gemaakt.

Veel succes

6 december 2017

Jan Zaandam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26