Bijholteontsteking, Voorhoofdsholten (Sinus) klachten, allergische Astma

Bijholteontsteking, voorhoofdsholten klachten. Ervaring van Sari

Bijholteontsteking, Voorhoofdsholten (Sinus) klachten

“Bijholteontsteking” Jaren zijn we aan het tobben geweest met de gezondheid van mijn dochter. Toen ze 7 jaar oud werd begonnen de klachten. Vermoeidheid, duizeligheid en het ergste was hoofdpijn.

Allergische Astma

Gelukkig hebben wij een goede huisarts die ons doorverwees naar een kinderarts. Na allerlei onderzoeken kwamen we erachter dat ze allergische Astma had. Gelijk aan de medicijnen. De klachten werden Ietje minder maar de hoofdpijn ging maar niet weg. Tussendoor ook aan de prednison kuur maar helaas de hoofdpijn bleef aanhouden.

Bijholten geopereerd

Op haar twaalfde is ze aan haar neus en bijholten geopereerd. De bijholten waren de oorzaak van haar hoofdpijn. Linkerkant zat helemaal vol en er zat ook een cyste in. Helaas ging het heel kort na de operatie weer mis. Klachten, hoofdpijn kwam weer terug. Bijna dagelijks aan de paracetamol wat niet eens hielp.

Regelmatig thuis moest blijven

Zij raakte op school achter omdat ze regelmatig thuis moest blijven door al die klachten. Weer de Kno-arts, weer andere medicijnen gekregen. Na een CT-scan zat nu haar voorhoofdsholten (sinus) helemaal vol. Adviseerde de Kno-arts om weer te opereren.

Blij dat wij de zoutkamer ontdekt hebben

Toen ben ik het zo zat geworden en ben gaan Googelen, gelukkig kwam ik op de site van HaloClinic terecht. De volgende dag stond ik samen met mijn dochter op de stoep. Wat ben ik blij dat wij de zoutkamer ontdekt hebben. Na 3 halotherapie behandelingen in de zoutkamer zagen we al resultaat, na de derde behandeling alles wat vast zat in de holten kwam los. Het resultaat was dan ook een loopneus wat 2 wk duurde.

Wat een verademing zei mijn dochter

Er kwam zoveel snot (ook taai snot) slijm (net elastiek) uit. wat een verademing zei mijn dochter. Door al het zuurstof zei ze dat ze zich “high” voelde. “Mama wat een lekkere geur heb jij op? Voorheen rook ze helemaal niets. Nu vindt ze het zo lekker ruiken dat ze zelf ook parfum opspuit. Conclusie: Zoutkamer helpt. Geen druppels, geen neusspray, geen stoombaden, geen allergietabletten meer. Zij is volledig gestopt met alle medicijnen. Wij zijn Ran ontzettend dankbaar. Voorlopig blijven we een keer in de week Ran bezoeken.

14-03-2014

Groetjes H. Sari, uit Utrecht.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26