Blog bijholteontsteking

Hoofdpijn en bijholteontsteking

Bijholteontsteking ,Sinusitis, is een lastige kwaal die gepaard gaat met een vervelend gevoel in het gezicht en vaak gepaard gaat met hoofdpijn. In de meeste gevallen is de genezing van bijholteontsteking een langdurige kwestie.

Voor mijn bijholteontsteking krijg ik antibiotica van de dokter

Vaak worden alleen pijnstillers en neusdruppels voorgeschreven. En verder is het een kwestie van uitzieken. In het ergste geval schrijft als het niet binnen een paar weken over gaat de huisarts antibiotica voor bij de blog bijholteontsteking.
Een aantal cliënten van de Haloclinic waren al lang aan het tobben met hoofdpijn, bijholteontsteking en hebben ervaren dat na een paar halotherapiesessies de holtes weer open gaan en schoon.

Bijholteontsteking blog

Halotherapie versterkt je afweermechanisme

Meerderen van hen, zeiden opgelucht: Ik kan eindelijk weer ruiken!
Ook patiënten met chronische klachten weten ons te vinden. Meerderen komen jaarlijks voor een halokuur om hun afweermechanisme te versterken en kunnen er dan weer een tijd tegenaan.

Bij blog- bijholteontsteking adviseren wij een halotherapiekuur van 10 tot 15 sessies te nemen. Liefst drie maal per week de eerste twee weken. Na ongeveer vier behandelingen zal U verschil gaan voelen.
Na tien keer kunt U kijken of U nog meer sessies nodig heeft.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26