Bronchitis, bijholteontsteking, sinusitis – ervaring Hans

Bronchitis, bijholteontsteking, vast zittend slijm

Piepende ademhaling

Hallo Ran,

Hierbij stuur ik je mijn ervaring met de zoutkamer.,

Na jaren lang het pufmedicijn Flixotide gebruikt te hebben tegen mijn bronchitis symptomen  en piepende ademhaling vond ik het tijd om mijn bronchitis klachten op een andere manier te gaan aanpakken “positief”.

Zoutkamer te Zaandam

Een paar jaar geleden had ik in Polen al kennis gemaakt met de zoutgrot, waar veel gebruikt wordt gemaakt van dit fenomeen. Mijn ervaring was en gaf me toen al een goed gevoel ondanks een enkel bezoek wat ik daar maakte.
Nu hier in de zoutkamer te Zaandam heb ik inmiddels 12 sessies halotherapie gedaan met positieve resultaten. Na 4 sessies kreeg ik meer ruimte naar de longen en daardoor meer lucht.

vervelende bijwerkingen van medicijnen

Slijm uit de bronchiën minder wordt

Het ging steeds beter en na zo’n keer of acht merk ik ook dat het slijm uit de bronchiën minder wordt. Voorheen had ik de neiging om bewust slijm op te hoesten wat lastig was omdat het vast zat. Als ik nu slijm ophoest gaat dat makkelijker en meer op een normale wijze en geen vervelende bijwerkingen van medicijnen.

Geen medicijnen meer puffen

Het piepen van de ademhaling vooral als ik in bed lag is helemaal verdwenen. Voorlopig nog even doorgaan en geen medicijnen meer puffen, dat maakt dat er ook geen vervelende bijwerkingen van medicijnen meer zijn. 100 procent natuurlijk is veel beter voor de mens.

Artsen en longartsen

Jammer dat medisch Nederland zich niet verdiept in deze geweldige methode deze halotherapie. Artsen, longartsen, zorgverzekeraars zien de resultaten van hun patiënten maar toch verzwijgen ze wat ze zien. Geen longontstekingen meer, medicatie afbouwen of helemaal stopen met de medicijnen.

Een advies

Een advies aan de zorgverzekeraars. Deze form van therapie is vele malen goedkoper dan alle ziekenhuizen, artsen bezoek, medicijnen, etc. De gezondheid winst die je door de halotherapie krijgt is gigantisch.

Vriendelijke groeten Hans Vet uit de Wormer

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26