Ervaring van Henny: Bronchitis & Hoest klachten.

Aandoening Bronchitis & Hoest

02 juni 2012

Afgelopen winter heb ik meermalen griep en bronchitis gehad, gepaard gaande met fikse hoestbuien en een enorm gepiep in de borstkas.

Van mijn schoondochter kreeg ik het advies om naar de HaloClinic in Zaandam te gaan. Dat bleek een schot in de roos. Reeds na het eerst, gratis (!), bezoek, stopte het hoesten en gepiep, wat er toe leidde, dat ik weer kon doorslapen en meer uitgerust was. Daarna heb ik nog 5 sessies ingekocht, ik ging twee maal per week naar Zaandam, waar ik hartelijk werd ontvangen, genoot van de rust in de zoutkamer en mij telkens wat beter begon te voelen!

Wat een ontdekking, die zoutkamer. Ik kan het iedereen met specifieke klachten van harte aanbevelen!

Ran, ik dank je en wens je heel veel succes voor de toekomst!

Henny, uit Amsterdam.

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!