Bronchitis & Hoest klachten, Ervaring van Henny

Bronchitis Hoestklachten

02 juni 2012

Hoestbuien en griep, Afgelopen winter heb ik meermalen griep en bronchitis gehad, gepaard gaande met fikse hoestbuien en een enorm gepiep in de borstkas.

Doorslapen gedurende de nacht

Van mijn schoondochter kreeg ik het advies om naar de HaloClinic in Zaandam te gaan. Dat bleek een schot in de roos. Reeds na het eerst, gratis (!), bezoek, halotherapiesessie stopte het hoesten en gepiep, wat er toe leidde, dat ik weer kon makkelijk door ademen en gedurende de nacht doorslapen en meer uitgerust was over dag.

Wat een ontdekking, die zoutkamer. Ik kan het iedereen met specifieke klachten van harte aanbevelen!

Hartelijk werd ontvangen

Daarna heb ik nog 5 maal halotherapiesessies aangeschaft, ik heb twee halotherapiesessies per week in de zoutkamer Zaandam genomen, waar ik hartelijk werd ontvangen, genoot van de rust in de zoutkamer en mij telkens wat beter begon te voelen!

Wat een ontdekking, die zoutkamer. Ik kan het iedereen met specifieke klachten van harte aanbevelen!

Ran, ik dank je en wens je heel veel succes voor de toekomst!

Henny, uit Amsterdam.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26