chronisch verkouden, kortademigheid

Chronisch verkouden, kortademigheid – Ervaring van Teun

Chronisch verkouden, allergie, kortademigheid

Chronisch verkouden, allergie loopneus en kortademigheid” Al jaren gaan wij met de hele familie naar Kerstcircus in Carré, Amsterdam. Dat is een soort van traditie geworden. Al jaren lang kom ik naar buiten met een rode neus, mijn neus ophalend en met waterige ogen en een lichte kortademigheid. Ik was voorbereid, gewapend met een neusspray en zakdoeken om de andere bezoekers zo min mogelijk lastig te vallen met mijn gesnuif.

Steeds je neus op moeten halen

Een echte oplossing voor mijn Chronisch verkoudheid was het niet, het verlichtte slechts een beetje. Maar het was zo vermoeiend, steeds je neus op moeten halen en dan ook nog denken aan de andere bezoekers. Maar ik kon gewoonweg niet tegen dat stof, het zaagsel van de piste e.d. Maar ja, ik wilde wel altijd graag met de Kerstcircus in Carré lekker genieten samen met mijn familie.

Met de familie mee, Gezellig

Twee jaar terug ben ik bij jou terecht gekomen bij de zoutkamer bij jou in Zaandam en merkte langzamerhand verbetering en daarom deze mail: vorig jaar Kerstcircus in Amsterdam volgens de gebruikelijke traditie. Nergens last van, geen loopneus, geen rode ogen en geen kortademigheid. Gewoon helemaal niets, waarop iemand van de familie zei: “Teun, je hebt helemaal geen last van je allergie.” Het feit dat iemand dat zag (en ook zei) was voor mij een heel mooi iets.

Jarenlang last van gehad

Maar het allermooist was dat ik, daar waar ik jarenlang echt last van mijn chronisch verkoudheid en allergie had, nu totaal geen last van loopneus en kortademigheid had. En dat is een stuk minder vermoeiend hoor, Heerlijk.

Ran ik ben blij met de HaloClinic, met de behandelingen. Bij mij heeft de Halotherapie echt gewerkt! En dat wilde ik je graag laten weten. Zodra ik weer verkouden ben of een allergische reactie zou krijgen kom ik direct naar de HaloClinic.

Met vriendelijke groet,
Teun, uit Hoorn.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26