Allergie, Chronische verkoudheidsklachten.

Chronische verkoudheidsklachten. Ervaring van Teun

Chronische verkoudheidsklachten en Allergie

“Uitvinding” deze Zoutkamer

“Chronische verkoudheidsklachten”- Wat een “uitvinding” deze Zoutkamer. Ik ben al van jongs af aan altijd chronisch verkouden en snotterig. Ik had altijd het gevoel dat ik ‘constant’ een loopneus had, (had ik niet maar daarboven zat het vol slijm) waardoor ik heel vaak mijn neus ophaalde. Vermoeiend en vervelend. Gebleken is dat ik allergisch was voor honden , katten, huisstofmijt en melkproducten. Later kwam daar nog meer bij. Ik ging altijd met zakdoeken naar bed en die propte ik dan in mijn neus om de slijm vorming tegen te gaan. Dat hielp bij mijn verkoudheidsklachten enigszins maar ja…..
niet de meest ideale oplossing.

Buiten adem!

Bij Ajax moet ik altijd aardig wat steile trappen man, ik was kapot als ik boven kwam.
Even uithijgen want ik was buiten adem! Ik spin maar het kostte wel moeite en soms moet ik een stapje terug doen vanwege mijn ademhaling en mijn Chronische verkoudheidsklachten. Toen kwam ik januari 2013 voor het eerst naar de Zoutkamer. Ik kende het niet maar de verhalen en reacties over de halotherapie waren goed.

“Baat het niet, schaadt het niet”dacht ik

“Baat het niet, schaadt het niet”dacht ik. Na ±7 Halotherapie behandelingen begon ik te merken dat de Zoutkamer echt werkt voor mij. Ik hoefde geen zakdoeken meer mee want de slijmvorming is niet meer! Ik ben nu bij mijn 15e behandeling en ik kan weer over de vloer komen bij honden en katten. De steile trappen in de Amsterdam arena kom ik boven zonder te moeten hijgen en het spinnen gaat me ook steeds beter af. DE eerste weken ben ik 3 a’4x per wek geweest, maar na 2 maanden heb ik dat rustig afgebouwd.

Zonder medicatie

Ran, Je zet je met ziel en zaligheid in om je medemens “gezonder” te maken zonder medicatie en zoals je zelf vaak zegt. En zouden veel meer van deze Zoutkamers moeten zijn.” En ik wil me daar bij aansluiten”. De snotterig, chronische verkoudheidsklachten is weg, ik ben zeker wel 80% vooruitgegaan dus ik blijf zo nu en dan gewoon terug komen om het te onderhouden met Halotherapie behandelingen weer.

Ran Bedankt!

Groeten Teun uit Alkmaar. 25-04-2013

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26