KNO artsen in verschillende ziekenhuizen, acupunctuur, lichttherapie, zoutkamer, Halotherapie sessies

Ervaring van Jan- Chronisch verstopte neus (neusgaten)

Constant verstopte neusklachten

verstopte neus: Ik had al meer dan twintig jaar klachten: één van mijn neusgaten was constant verstopt. Niet steeds links of rechts, dat wisselde wel regelmatig, maar altijd zat één kant wel dicht.

Meteen afspraak gemaakt in Zaandam

Ik heb van alles geprobeerd: diverse KNO artsen in verschillende ziekenhuizen, acupunctuur, lichttherapie en meer., maar géén daarvan gaf het gewenste effect! Toen de zoutkamer in Zaandam al ongeveer een jaar geopend was, hoorde ik er eigenlijk pas voor het eerst van. Ik heb meteen een afspraak gemaakt en ben er heengegaan.

Beide neusgaten permanent open

Vorig jaar heb ik dertig Halotherapie sessies gedaan van een uur en hoe vaker ik kwam, hoe beter het ging met de luchtwegen. Inmiddels zijn beide neusgaten permanent open en dat is nu al ongeveer driekwart jaar zo. Ik kan weer prima vrij ademen! Letterlijk een verademing! Tot die tijd gebruikte ik ook regelmatig Otrivin, een neusspray, ik gebruik dat nu helemaal niet meer! Ik ben blij dit ooit ontdekt te hebben, maar ik begrijp absoluut niet waarom de meeste zorgverzekeringen deze behandelingen niet vergoeden, temeer als je de resultaten leest van bijna alle bezoekers.

Jan van Lierop, 63 jaar, uit Zaandam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26