Chronische Voorhoofdsholteontsteking, bacteriële oorontsteking, astmatische bronchitis kind,

Chronische Voorhoofdsholteontsteking – Astmatische bronchitis, Ervaring Jurre

Chronische Voorhoofdsholteontsteking

Jurre (4 jaar) komt sinds oktober bij jullie in de Haloclinic. Hij heeft als sinds zijn geboorte last van KNO klachten en benauwdheid, hij gebruikt hiervoor veel puffers en antibiotica. Van een collega hoorde ik over de zoutkamer. Ik ben het gaan googelen en heb een afspraak gemaakt, want baat het niet dan schaadt het niet.

Helemaal geen puffers meer

We komen nu wekelijks een uurtje in de zoutkamer in Heemstede en resultaat is fantastisch. Na 2 maanden gingen we minderen met puffers gebruiken en vanaf november gebruiken we helemaal geen puffers meer. Zijn longen zijn schoon en hij is helemaal niet meer ziek geweest, waar hij normaal in de maanden met de R in de maand behoorlijk  last van verkoudheid en benauwdheid  had en vaak ziek was. Ik merk wel dat hij een keer per week halotherapie moet ondergaan om het te onderhouden. Hij heeft alleen nog last van zo nu en dan een snot neus of een hoestbui.

Jurre zijn longarts is ook blij verrast.

Zelf ben ik werkzaam in de luchtvaart en heb eigenlijk altijd last van chronische voorhoofdsholteontsteking, aangezien ik als begeleiding van Jurre mee moet (ik betaal does allen voor Jurre), merk ik goed dat mijn holtes schoon en leeg van bacteriën zijn en minder last heb van mijn oren.
Bedankt Ursy!

m.v.g. groet,

Moeder van Jurre

Den Haag

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26