diagnose COPD, Spiriva en Symbicort, longontsteking, medicatievrij bij copd, halotherapie, zouttherapie, kinderzoutkamer, zouttherapie bij kinderen, halotherapie werkt effectief bij kinderen,

COPD-benauwdheid-longinfecties- Ervaring, Joke

Ik kreeg de diagnose COPD

6 Jaar geleden kreeg ik de diagnose COPD met nog maar een longinhoud van 53% en benauwd. Dus daar kwam die benauwdheid, het krachtverlies en de longinfecties vandaan.

Spiriva en Symbicort

Van de longarts kreeg ik Spiriva en Symbicort deze inhalators verminderde de infecties iets maar ik had er toch nog elke 2 maanden wel eentje (longontsteking) en kreeg antibiotica en prednison.

Haloclinic in Heemstede

Toen kwam een collega van me met een stukje uit de krant over de weldadige Halotherapie. Normaal ben ik niet zo van de aparte geneeswijze maar om de een of andere reden ben ik toch met haar mee gegaan naar de HaloClinic in Heemstede. Daar maakte we kennis met Ursy een heel aardige dame die zich met hart en ziel inzet voor de HaloClinic samen met haar man Ran. Vanaf de eerste keer dat ik in de Zoutkamer was geweest voelde in me schoon van binnen heel apart.

Astma behandelen met halotherapie
longontsteking, copd, benauwdheid

Halotherapie heeft mijn leven totaal veranderd

Nu na ruim anderhalf jaar ben ik niet meer benauwd en kan ik stellen dat de Zoutkamer mijn leven totaal heeft veranderd. Ik heb bijna 2 jaar geen longinfectie’s meer gehad. Dit houd in dat ik ook geen antibiotica en prednison meer hoef te slikken. Ik ben al ruim 1 jaar niet meer naar de longarts geweest en ik ben de Symbicort aan het afbouwen, dus binnenkort ook geen lelijke blauwe onderhuidse bloeduitstortingen meer.

Overal jullie folders blijven uitdelen

Lieve Ursy en Ran wat ben ik blij dat jullie ooit zijn begonnen met de Zoutkamers in Nederland. Ik zal altijd een trouw ambassadeur van de HaloClinic zijn en zal overal  jullie folders blijven uitdelen om de mensen ervan te overtuigen dat er voor hun ook een leven met meer lucht bestaat. Gezond leven begint bij HaloClinic Nederland!

Joke uit Amstelveen

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26