COPD ervaring van Frieda in de zoutkamer

COPD ervaring van Frieda

COPD: Ik kreeg de folder van mijn dochter over de zoutkamer.
Mam zei ze het is misschien wel wat voor jou.

Nu ik dacht wat houdt dat in en werkt het voor mijn COPD.
En heb ik toch een afspraak gemaakt.

Sessies in de zoutkamer

Na drie sessies van een uur in de zoutkamer te zijn geweest, voelde ik al een verschil.
Had meer lucht en het hoesten was al een heel stuk minder.

Meer energie

En kreeg ook veel meer energie.
Mijn ervaring is dat het niet alleen goed is voor de longen maar ook voor de huid.

18 behandelingen zoutkamer

Ik heb 18 zout behandelingen ervaring gedaan.
Eerst elke week en de laatste twee maanden om de week.

Snel naar de HaloClinic

Ik merk wel dat het nu tijd is om weer een paar sessies te gaan doen.
Dus ik ga snel weer een afspraak maken.

Groeten Frieda

Op deze website leest u uiteraard over de voordelen van halotherapie waar de HaloClinic in voorziet. Naast wat wij zeggen over halotherapie kan de HaloClinic u nog van een aantal andere bronnen voorzien, ten eerste het wetenschappelijk materiaal dat door de jaren is verzameld, maar ook de persoonlijke ervaringen van lotgenoten en de behandeling van diverse ziektebeelden en kwalen als: Astma, COPD, Bronchitis, Hooikoorts, Longfibrose, bronchiëctasieën, cystic fibrosis, bijholteontsteking, Kinderen met Astma, Kinderen met Eczeem, Psoriasis, Eczeem. Voor ieder die twijfelt of hij of zij de stap wel of niet wil nemen om de werking van halotherapie bij Haloclinic Nederland te komen ervaren.

Er zijn sinds 2011 al talloze mensen bij HaloClinic Nederland geweest om verlichting tot cq genezing te vinden voor hun aandoeningen. Veel van deze mensen hebben hun ervaringen gedeeld, onder andere om u ervan te overtuigen dat halotherapie een groot effect kan hebben op uw leven en de kwaliteit van het leven sterk kan vergroten.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26