dat ik veel meer energie kreeg en dat de slijmproductie minder was

COPD Gold III ervaring met halotherapie, Yvonne

Ervaring met halotherapie

In maart 2012 werd ik door een vriendin attent gemaakt op de HaloClinic. Ik had al jaren COPD, waardoor ik het veel benauwd en hierdoor weinig energie had. Ook had ik constant last van vastzittend slijm.

Ik kreeg veel meer energie kreeg

Na het lezen van de website werd ik meteen enthousiast en heb meteen een afspraak gemaakt na gesproken te hebben met mijn longarts. Ik ben de eerste weken 3x per week gegaan en merkte na de 7de Halotherapie sessie, dat ik veel meer energie kreeg en dat de slijmproductie minder was.

copd gold 3 - longarts vastzittend slijm

Bij een bezoek aan mijn longarts was mijn longfunctie iets verbeterd in ieder geval gestabiliseerd. Ik kon stoppen met het medicijn Singulair.

Voordat ik naar de “zoutkamer” ging werd ik al verkouden wanneer iemand in mijn buurt ging niezen. Nu merk ik dat ik veel meer weerstand heb.

Mijn bezoeken aan de Haloclinic zijn aanmerkelijk verminderd.

Ben zo blij dat Ran met de Haloclinic in Nederland is begonnen. Ik heb een uur reistijd heen en een uur terug, maar doe dit graag voor zuivere lucht, die ik hiervoor krijg. Ik merk dat mijn COPD klachten veel minder is.

Ran bedankt!!!!

Yvonne, uit Utrecht

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26