COPD Gold VI, Fysiotherapie, Longarts, Huisarts

COPD gold IV, Ervaring Marjo Tork

COPD gold IV klachten

COPD gold IV ervaring van Marjo Tork (50 jaar)

Vanaf de eerste keer zoutkamer merk ik enorm veel! Na 10 min kon ik beter doorademen en dat is tot nu zo gebleven. Ik was veel fitter (kon makkelijker de trap op) Zelfs bij m’n 2x per week Fysiotherapie.
Een verbetering in m’n kracht is toename. Maar het meest opvallendst is dat ik zo makkelijk nu m’n slijm kan ophoesten. Waar ik voorheen bleef hoesten en de boel maar vast blijft zitten, is m’n hoest nu functioneel en kan ik slijm makkelijk ophoesten.

Mijn huisarts is razend enthousiast

Na n aantal bezoekjes in de zoutkamer m’n longen laten luisteren door mijn longarts en mijn longarts was blij verrast…. M’n longen klinken schoner en dat kan eigenlijk niet in mijn situatie ( gold IV ) mijn longarts is razend enthousiast over de Halotherapie. Zelf ben ik verbaasd maar ook een beetje boos dat geen enkele longarts of longfonds dit adviseert aan patiënten met Astma, Cystic Fibrosis en COPD.

Kreeg advies in Oostenrijk

Ik en namelijk niet de enige met deze opzienbarende verbetering, ik spreek in de zoutkamer (ik ga 1x per week) alleen maar patiënten die enorme vooruitgang en verbetering hebben. Elke longpatiënt zou hier van gebruik moeten maken omdat het zo geweldig is als je klachten waar je dagelijks mee worstelt verminderen. Vorige week was ik op vakantie in Oostenrijk en toen adviseerde iemand me de
zoutkamer in Salzburg, :-)) ik ga al wekelijks met veel plezier naar de zoutkamer in Zaandam en Heemstede

.

Eerste sessie is Gratis

Ik kan het iedereen aanraden om naar de zoutkamer te gaan of een keer (gratis) proberen, overleggen met Ran. De mensen daar zijn zo ontzettend aardig en hebben veel ervaring en kunnen je goed adviseren en ze dringen je helemaal niets op. Ik ben blij dat ik maanden geleden de 1e stap gezet heb. De eerste sessie bij de HaloClinic is gratis en vrijblijvend dus wat let je?

Marjo Tork, uit Alkmaar.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26