COPD en hoestklachten – Ervaring van Marrie

COPD en hoestklachten

Beste Ran,

Ik hoorde van Sandra mijn dochter met haar schoonheid salon Mystic Beauty dat er een HaloClinic zoutkamer kwam, als het zo ver is gaan we de zoutkamer in, mam het is goed voor je longen en de COPD en je hoestklachten: ik heb of (had) namelijk infectie aan de luchtwegen: en gebruikte al 17 jaar inhalers.

Altijd schaamde als ik ergens was

De laatste jaren als ik maar even inspande kreeg ik een hoestaanval waarbij het slijm vast bleef zitten waardoor ik me altijd schaamde als ik ergens was, dan werd er al gauw gezegd. nou nou het klinkt niet best, waarop ik dan maar zei dat hoesten hoort bij mij, maar blij was ik er niet mee., na zoveel jaren is het Chronische Bronchitis en COPD geworden.

Meer lucht had en minder hoesten

Sandra heeft mij er naar toe gesleept (bewijze van.) De eerste keer samen in de Zoutkamer! Niet te geloven ik voelde dat ik al iets meer lucht had en minder klacht van hoesten: dus door gaan hé! IK voelde me zo rustig worden was goed met mijn ademhaling bezig. Kon zelfs in de Zoutkamer mediteren daar begon ik mee, dan in een overheerlijke stoel bijkomen.

Helemaal stopen met de inhalers

En iedere dag werd het beter ik hoesten nog wel maar het vastzittend slijm kwam nu los. Na 15 sessies kan ik weer in de tuin werken zonder hoesten en zonder inhalers: De inhalers gebruik ik nu ook minder, helemaal stopen met de inhalers denk ik niet  dat het kan, maar ben ik hier al heel blij mee. En niet te vergeten het fietsen, zo heerlijk zonder te hoesten. Ik zeg je, Ran heeft een Tover Grot!!! Ik ben hier zo ongelofelijk blij mee. Ran en Sandra nog heel veel dank, dan ik nu weer Vrij kan ademen en zonder die nare hoest.

Lieve groet Marrie, uit Amsterdam.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26