COPD, infectie aan de luchtwegen, ervaring van Marrie

Infectie aan de luchtwegen

Vanaf 1994 had ik constant infectie aan de luchtwegen en verschrikkelijke hoestbuien. Ik hoorde van Sandra mijn dochter, dat er bij haar boven op de Westzijde een HaloClinic werd geopend. een nagebootste zoutgrot, oftewel zoutkamer, die bij mij de COPD en luchtweginfectie helpen te genezen.

Door de halotherapie minder medicatie

Ik begon met de halotherapie in Juli en naam 15 Halotherapiesessies van elke dag 1 uur in de zoutkamer. Na een paar dagen had ik al resultaat, meer lucht en meer energie. Inhalers werden ook minder en het hoesten werd ook. Tot helemaal had ik de medicijnen niet niet meer hoeven te gebruiken. ik had gewoon de medicijnen aan de kant gezet. Mijn huisarts was behoorlijk verbaast dat ik helemaal geen symptomen meer had.

COPD, luchtweginfectie, hoestbuien -Zoutkamer, halotherapie

COPD – Luchtweginfectie

Wat was ik blij. Maar een week terug kwam toch die nare hoestbuien niet meer terug. In die erge maten maar toch ik liep te balen. Wel! de oorzaak is achterhaald ik had een verkoudheid opgelopen.

Hoestbuien en verkoudheid zijn over

Nu de verkoudheid voorbij is zijn ook de hoestbuien over. Dus de zoutgrot doet nog steeds zijn werk, wat ik toch fantastisch vind. ik zeg je Ran heeft een tovergrot dus ben ik toch een gelukkig mens. En ben nog steeds blij dat Sandra mij er naar de zoutkamer heeft gesleurd: ik dacht zo van het help toch niet…….. nou dat had ik missss :)))

Bedankt Ran en Sandra
lieve groet

Marrie v. Blokland- Daemen uit Amsterdam,  71 jaar oud 

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26