COPD, infectie aan de luchtwegen. Ervaring van Marrie v Blokland-Daemen.

infectie aan de luchtwegen

COPD – Luchtweg Infectie.

Marrie v. Blokland- Daemen leeftijd: 71 jaar oud

Ik ben Marrie 71 jaar, en heb, of had moet ik eigenlijk zeggen vanaf 1994 infectie aan de luchtwegen en verschrikkelijke hoestbuien. Ik hoorde van Sandra mijn dochter, dat er bij haar boven een HaloClinic werd geopend een nagebootste zoutgrot of te wel zoutkamer: Ik begon in Juli met 15 Halotherapie sessies van elke dag 1 uur, na een paar dagen had ik al meer lucht en energie en de inhalers werden ook minder het hoesten werd ook iedere dag minder, tot helemaal niet niet meer. Wat was ik blij maar een week terug kwam toch die nare hoest terug niet meer in die erge maten maar toch ik liep te balen. Wel! de oorzaak is achterhaald ik had een verkoudheid opgelopen.

Nu de verkoudheid voorbij is zijn ook de hoestbuien weer over. Dus de zoutgrot doet nog steeds zijn werk, wat ik toch fantastisch vind. ik zeg je Ran heeft een tovergrot dus ben ik toch een gelukkig mens. En ben nog steeds blij dat Sandra mij er heen heeft gesleurd: ik dacht zo van het help toch niet…….. nou dat had ik missss :)))

Bedankt Ran en Sandra
lieve groet

Marrie v. Blokland-Daemen, uit Amsterdam

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!