COPD-Patiënt, Longontsteking, ontstekingsremmende- corticosteroïden seretide

COPD-patiënt – Ervaring van Frank met halotherapie

COPD en kortademigheid

COPD Patiënt: Ik heb last van COPD en kortademigheid (met als gevolg hartkloppingen door te weinig opname zuurstof)! Voor de kortademigheid gebruikte ik 2 maal daags Seretide (ontstekingsremmende- corticosteroïden) (long inhoud vergroting en derhalve betere zuurstof opname).

Beschadigde longblaasjes door roken

Na een MRI scan van de longen is gebleken dat mijn longblaasjes onherstelbaar beschadigd zijn (a.g.v. overmatig roken, ondanks dat ik al 20 jaar gestopt ben). Ik zal derhalve met COPD moeten leren leven, en ik heb gelukkig niet de zwaarste vorm COPD.

Vaak longontsteking

Totdat ik de Haloclinic in Heemstede ging voor de eerste bezoeken kreeg ik standaard 1 of 2 keer per jaar longontsteking. Een vriendin wees mij op de Haloclinic en haar zuiverende werking! Ik heb het geprobeerd onder het motto ‘baat het niet dan schaadt het niet’! Dat was ruim twee jaar geleden: ik ben doorgegaan met de halotherapie en sindsdien heb ik geen longontsteking meer gehad en ik ben niet meer zo benauwd.

Zoutkristallen zuiveren mijn longen

Blijkbaar zuiveren de zoutkristallen de longen en longwegen dusdanig dat het slijm niet kan ‘hechten’ en kwaad doen! Ik ben dus ook al meer dan een jaar antibiotica vrij! Ook ben ik minder seretide gaan gebruiken zonder er last van te krijgen en kortademig te zijn. Gelukkig ben in verzekerd bij Zorg en Zekerheid die als enige maatschappij vergoedingen betaald voor het gebruik van Haloclinic, maar wel alleen bij een aanvullende verzekering.

Zoutkamer geen alternatieve onzin

Daar ik dure medicatie uitspaar zouden eigenlijk alle verzekeringen de HaloClinic in het basispakket moeten opnemen. De zoutkamer is geen alternatieve onzin, maar daadwerkelijke oplossing voor onder andere mijn COPD, longproblemen! En iets dat in de Balkan (en ik dacht ook in Israël) al eeuwen gebuikt en ervaren wordt: daar zou de westerse gezondheidszorg van moeten leren. Met mijn positieve ervaring geef ik Haloclinic dan ook 5 sterren want ik ben meer dan blij dat ik geen (bij mij standaard) longontsteking meer krijg!

Frank uit Haarlem

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26