Vastzittend slijm, COPD, benauwd, benauwdheid, medicatievrij bij copd, halotherapie, zouttherapie, kinderzoutkamer, zouttherapie bij kinderen, halotherapie werkt effectief bij kinderen,

COPD – Vastzittend slijm – Benauwd – Ervaring, van Gre

Vastzittend slijm, COPD

Benauwd was ik en kwam naar de HaloClinic voor het eerst in april 2014. Ik had een jaarabonnement genomen, omdat ik COPD heb.

Kreeg ik het benauwd

Ik hoestte constant , dag en nacht. Kon eigenlijk geen gesprek met iemand voeren want dan kreeg ik het benauwd. De eerste paar weken kwam ik 3x in de week 1 uur in de Zoutkamer en hoestte ik ook nog tijdens de sessies. Ook had ik last van vastzittend slijm wat los kwam in de zoutkamer.

Weer normaal slapen

Na 3 maanden kon eindelijk weer normaal slapen. Van een longarts in het ZMC kreeg ik medicijnen waar ik ziek van werd. Toen meten gestopt met de voorgeschreven medicatie van de longarts. Het ging gelukkig veel beter toen ik naar de Zoutkamer ging en nu hoest ik bijna niet meer, ik kan weer een normaal gesprek voeren zonder benauwd te worden.

Trappen lopen gaat steeds beter

Vastzittend slijm is weg, ik fiets weer , bruggen op gaat goed en trappen lopen gaat steeds beter. Ik gebruik op dit moment geen medicijnen. Zonder de Zoutkamer had ik niet meer geleefd. Ik kom nu 1x in de week 1,5 uur in de Zoutkamer.

Gre Lagrand uit Zaandijk 20-06-1939

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26