COVID-19

COVID-19 maatregel

Wij zijn open!

Vanaf maart zijn wij hard bezig geweest om onze vestigingen aan te passen aan de anderhalve meter samenleving. Wij zijn vanaf woensdag 29 april weer geopend. We begrijpen best dat de samenleving is veranderd, COVID-19 zal niet verdwijnen wij moeten als samenleving toch ergens weer het “gewone leven” oppakken. We zijn in het voorjaar een aantal weken tijdelijk dicht geweest, met aanpassingen is het weer mogelijk om ons bedrijf weer open te stellen. Wij informeren u bijgaand over de wijzigingen. Wij gaan ervoor, u ook? U bent van harte welkom.

Natuurlijke slijmvlies- buffer in de bijholtes en luchtwegen

Halotherapie is een natuurlijke behandelmethode die uw gezondheid verbetert en het immuunsysteem versterkt en geeft een natuurlijke slijmvlies- buffer in de bijholtes en luchtwegen. Het inademen van microscopische deeltjes zout versterkt het slijmvlies oppervlak dat doorloopt tot diep in de longen en bronchiën. Dit stimuleert de werking van de afweercellen en trilharen wat de weerstand helpt te verhogen.

Gezond microklimaat

Onze zoutkamers zijn steriele ruimtes. Per sessie wordt er continue verse lucht aangevoerd, lucht van binnen wordt naar buiten geblazen en tegelijkertijd komt er verse lucht van buiten weer naar binnen. Door de verse luchtcirculatie bewegen de zoutdeeltjes zich continue door de ruimte en heeft het een optimaal effect. Samen met de juiste luchtvochtigheid en temperatuur vormt dit een uniek en gezond microklimaat om uw weerstand op te bouwen of op peil te houden.

Maatregelen HaloClinic Nederland COVID-19

Hoe maakt u een afspraak?

Even aan komen waaien voor het maken van een afspraak dat kan voorlopig niet meer. Belt u altijd eerst even om uw afspraak in te plannen. Wij stellen een aantal gezondheidsvragen, daarna kan er pas een afspraak worden gemaakt. Als deze niet op dezelfde dag is, zal kort voor uw afspraak nogmaals naar uw gezondheid worden gevraagd. U kan weer zo vaak als u wil naar onze zoutkamers komen, maakt u tijdig een telefonische  afspraak. U kan ook tot maximaal twee weken vooruit afspraken bij ons inplannen dan bent u verzekerd van een plaats in de zoutkamer. Wij hanteren tot nader bericht aangepaste werktijden. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend in Zaandam tot 18:00 uur i.p.v. iedere avond 20:00 uur. Staat uw voorkeurstijd er niet bij, vraagt u ons naar de mogelijkheden. Kijk voor de openingstijden van beide  vestigingen voor een actueel overzicht op ww.haloclinic.nl

Jaarabonnement

Wanneer u een jaarabonnement heeft dan wordt deze verlengd voor de periode dat u niet naar de zoutkamer heeft kunnen komen omdat wij gesloten waren (periode 23 maart vanaf onze sluiting tot aan de datum dat wij weer operationeel zijn 29 april).

We hebben de volgende maatregelen genomen om u een prettig gevoel te geven wanneer u onze zoutkamers bezoekt;

 • We verlagen de capaciteit naar maximaal 7 personen grote zoutkamer en 3 personen in de kinderzoutkamer in onze vestiging Zaandam en maximaal 6 personen per sessie in vestiging Heemstede per uur. Hierdoor is er voldoende afstand tussen de zitplaatsen.
 • Wanneer u wel naar de zoutkamer wilt komen maar liever alleen zitten, geef dit dan aan ons door wanneer u belt voor een afspraak *(Geldt alleen voor de vestiging in Zaandam)
  . Samen met u kijken wij naar de mogelijkheid om een afspraak te maken voor u alleen en zo de halotherapie te ervaren.
 • Kinderen met een ouder/ verzorger plannen wij apart in van de andere zoutkamer bezoekers. Wilt u met het gehele gezin komen geef dit dan aan ons door wij zorgen ervoor dat u dan alleen met uw gezin gebruik maakt van de zoutkamer. Wij hanteren hiervoor onze standaard tarieven.
 • Plaids hebben wij (tijdelijk) uit onze zoutkamers gehaald. Wij vragen u om zelf een badlaken mee te nemen zodat wanneer u het fris krijgt in de zoutkamer u deze over uzelf heen kunt leggen. GEEN plaids of dekens van thuis meenemen, deze worden niet geaccepteerd in onze zoutkamers.
 • Koffie/ thee wordt (voorlopig) niet meer geschonken, gelieve zelf uw flesje water mee te nemen indien u dit wenst. Heeft u niets bij u dan zorgen wij er natuurlijk voor dat u water in een wegwerpbekertje mee krijgt. We vragen u dan ook om dit dan buiten op te drinken om de aanwezigheid van teveel mensen in onze bedrijven tot een minimum te beperken.
 • Wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen. Op basis van wat wij allemaal weten kan het zijn dat wij u vragen om eerst met uw huisarts te overleggen voordat u onze zoutkamers bezoekt. Wij vragen u daarom ook om zorgvuldig met uw eigen maar ook met onze gezondheid om te gaan, heeft u acute klachten zoals verkoudheid, wel/geen koorts, aanhoudende hoest en/of griepverschijnselen neemt u dan contact met uw huisarts op. U mag onze zoutkamers alleen bezoeken wanneer u chronische klachten heeft. Wij kunnen u de toegang tot de zoutkamer ontzeggen en kunnen u vragen om op een ander moment terug te komen. Veiligheid van ons maar ook van u staat bij ons bovenaan!

U komt naar uw afspraak

Wij vragen u om maar een paar minuten voor uw afspraak naar de zoutkamers te komen. Dit vergt even een organisatie maar dit hebben wij er graag voor over. Met meerdere mensen in de wachtruimte zitten dat kan (voorlopig) niet meer. Wij vragen u de instructies van ons en onze medewerkers nauwkeurig te volgen.

 • Ook wanneer u binnen of buiten wacht dan vragen wij u om de 1,5 meter regel in acht te nemen, houdt u voldoende afstand van elkaar.
 • Wij vragen u voordat u ons pand binnen komt eerst uw handen te desinfecteren en ook wanneer u ons pand weer verlaat. De desinfecterende benodigdheden staan voor u klaar en u kunt deze zo vaak als u wilt gebruiken.
 • Kom niet te vroeg naar uw afspraak, het kan zijn dat u dan buiten langer moet wachten. Voorkeur heeft ongeveer vijf minuten voor aanvang.
 • Kom a.u.b. niet te laat, dit kan het afspraken schema behoorlijk in de war brengen en wij willen het in en uit lopen in onze zoutkamers zo veel mogelijk reduceren. Wanneer u toch te laat bent dan kan het zijn dat wij u vragen om op een ander moment terug te komen. Samen maken wij dan een nieuwe afspraak.
 • Hoesten en niezen (door prikkeling van het zout) altijd in de eelboog en met uw gezicht naar beneden gericht.
 • Gebruik alleen papieren tissues en gooi deze na gebruik direct weg
 • Raak uw ogen, mond en neus zo min mogelijk aan
 • Wij zorgen ervoor dat de ruimtes in onze vestigingen op regelmatige basis door de dag heen worden gereinigd
 • Hoe aardig wij onze cliënten ook vinden; We schudden geen handen en een omhelzing zit er helaas ook niet in. Wat wel mag is natuurlijk altijd vriendelijkheid naar elkaar toe. Dit wordt altijd enorm gewaardeerd.
 • Let op elkaar en houdt rekening met elkaar.

Let op elkaar en houdt rekening met elkaar

HaloClinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!