COVID-19

COVID-19 maatregel

 

 

 

 

 

Wij zijn open!

Vanaf het begin van het corona virus zijn wij hard bezig geweest om onze vestigingen Zaandam en Heemstede  aan te passen aan de anderhalve meter samenleving.  We begrijpen best dat de samenleving is veranderd, COVID-19 zal niet verdwijnen en wij moeten als samenleving weer het “gewone leven” oppakken. We zijn vorig jaar net als iedereen een aantal weken tijdelijk dicht geweest, met aanpassingen hebben we ons bedrijf na de bekende periode weer open gesteld. Wij informeren u bijgaand over de wijzigingen. Wij gaan ervoor, u ook? U bent van harte welkom.

Natuurlijke slijmvlies- buffer in de bijholtes en luchtwegen

Halotherapie is een natuurlijke behandelmethode die uw gezondheid verbetert en het immuunsysteem versterkt (bacterie dodend) en geeft een natuurlijke slijmvlies- buffer in de bijholtes en luchtwegen. Het inademen van microscopische deeltjes zout versterkt het slijmvlies oppervlak dat doorloopt tot diep in de longen en bronchiën. Dit stimuleert de werking van de afweercellen en trilharen wat de weerstand helpt te verhogen.

Gezond microklimaat

Onze zoutkamers zijn steriele ruimtesPer sessie wordt er continue verse lucht aangevoerd; verse buitenlucht wordt van binnen naar buiten  geblazen en tegelijkertijd komt er verse lucht van buiten weer naar binnen. Door deze luchtcirculatie bewegen de zoutdeeltjes zich continue in een stroom door de ruimte en dit geeft een optimaal zout effect. Samen met de juiste luchtvochtigheid en temperatuur vormt dit een uniek en gezond microklimaat om uw weerstand op te bouwen en op peil te houden.

Maatregelen HaloClinic Nederland COVID-19

Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak maken kan online of telefonisch. Wij zijn een druk bezocht bedrijf en het kan dat de door u gereserveerde sessie tijd is vol geboekt, u krijgt een e-mail van ons of u wordt door ons gebeld om met u mee te kijken wanneer de eerste mogelijkheid is voor een nieuwe datum en tijd/ afspraak. Wij stellen een aantal gezondheidsvragen, daarna kan er pas een afspraak worden gemaakt. Als deze niet op dezelfde dag is, zal kort voor uw afspraak nogmaals naar uw gezondheid worden gevraagd. U kan zo vaak als u wilt naar onze zoutkamers komen, maak tijdig een afspraak. Tot maximaal twee weken vooruit kan u afspraken bij ons inplannen dan bent u verzekerd van een plaats in één van onze zoutkamers. Wij hanteren voorlopig aangepaste werktijden. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend in Zaandam tot 18:00 uur i.p.v. iedere avond 20:00 uur. Staat uw voorkeurstijd er niet bij, vraagt u ons naar de mogelijkheden. Kijk voor de openingstijden van beide vestigingen voor een actueel overzicht op ww.haloclinic.nl

Jaarabonnement

Wanneer u een jaarabonnement heeft dan wordt deze verlengd voor de periode dat u niet naar de zoutkamer heeft kunnen komen vorig jaar omdat wij gesloten waren (periode 23 maart vanaf onze sluiting tot aan de datum dat wij weer operationeel waren 29 april 2020).

We hebben de volgende maatregelen genomen om u een prettig gevoel te geven wanneer u onze zoutkamers bezoekt;

 • Wij werken met gereduceerde plaatsen in onze zoutkamers.
 • Wanneer u wel naar de zoutkamer wilt komen maar liever alleen zit, geef dit dan aan ons door wanneer u belt voor een afspraak *(Geldt alleen voor de vestiging Zaandam). Samen met u kijken wij naar de mogelijkheid om een afspraak te maken voor u alleen en zo halotherapie te ervaren.
 • Wilt u met het gehele gezin komen geef dit dan aan ons door wij zorgen ervoor dat u dan alleen met uw gezin gebruik maakt van de zoutkamer. Wij hanteren hiervoor onze standaard tarieven.
 • Plaids hebben wij (tijdelijk) uit onze zoutkamers gehaald. Wij vragen u om zelf een badlaken mee te nemen zodat wanneer u het fris krijgt in de zoutkamer u deze over uzelf heen kunt leggen. GEEN plaids of dekens van thuis meenemen, deze worden niet geaccepteerd in onze zoutkamers.
 • Koffie/ thee/ water staat altijd voor u klaar als u dit wilt. Wel willen wij van HaloClinic Nederland voorlopig het aantal mensen in onze bedrijven tot een minimum beperken.
 • Wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen. Op basis van wat wij allemaal weten kan het zijn dat wij u vragen om eerst met uw huisarts te overleggen voordat u onze zoutkamers bezoekt. Wij vragen u daarom ook om zorgvuldig met uw eigen maar ook met onze gezondheid om te gaan, heeft u acute klachten zoals verkoudheid, wel/geen koorts, aanhoudende hoest en/of griepverschijnselen neemt u dan contact met uw huisarts op. U mag onze zoutkamers alleen bezoeken wanneer u chronische klachten heeft. Wij kunnen u de toegang tot de zoutkamer ontzeggen en kunnen u vragen om op een ander moment terug te komen. Veiligheid van ons maar ook van u staat bij ons altijd bovenaan!

U komt naar uw afspraak

Wij vragen u om maar een paar minuten voor uw afspraak naar de zoutkamers te komen. Dit vergt even een organisatie maar dit hebben wij er graag voor over. Wij vragen u de instructies van ons en onze medewerkers nauwkeurig te volgen.

 • Ook wanneer u binnen of buiten wacht dan vragen wij u om de 1,5 meter regel in acht te nemen, houdt u voldoende afstand van elkaar.
 • Wij vragen u voordat u ons pand binnen komt eerst uw handen te desinfecteren en ook wanneer u ons pand weer verlaat. De desinfecterende benodigdheden staan voor u klaar en u kunt deze zo vaak als u wilt gebruiken.
 • Kom niet te vroeg naar uw afspraak, het kan zijn dat u dan buiten langer moet wachten. Voorkeur heeft ongeveer vijf minuten voor aanvang van de halotherapie sessie.
 • Kom a.u.b. niet te laat, dit kan het afspraken schema behoorlijk in de war brengen en wij willen het in en uit lopen in onze zoutkamers zo veel mogelijk reduceren. Wanneer u toch te laat bent dan kan het zijn dat wij u vragen om op een ander moment terug te komen. Samen met u maken wij dan een nieuwe afspraak.
 • Hoesten en niezen (door prikkeling van het zout) altijd in de ellenboog en met uw gezicht naar beneden gericht.
 • Gebruik alleen papieren tissues en gooi deze na gebruik direct weg
 • Raak uw ogen, mond en neus zo min mogelijk aan
 • Wij zorgen ervoor dat de ruimtes in onze vestigingen op regelmatige basis door de dag heen worden gereinigd
 • Hoe aardig wij onze cliënten ook vinden; We schudden geen handen en een omhelzing zit er helaas ook niet in. Wat wel mag is natuurlijk altijd vriendelijkheid naar elkaar toe. Dit wordt door ons altijd enorm gewaardeerd.
 • Heeft u vragen laat het ons weten, wij geven u graag een advies.

Let op elkaar en houdt rekening met elkaar

HaloClinic Nederland

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26