Disclaimer

HaloClinic Nederland besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. HaloClinic Nederland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt

Auteursrecht
HaloClinic Nederland geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan HaloClinic Nederland. verstrekt, worden opgenomen in de database van HaloClinic Nederland. Deze gegevens worden door HaloClinic Nederland gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage- , correctie- en verwijdering recht.

Websites van derden
Op deze website staan hyperlinks naar andere websites. Dit Privacy Reglement is niet van toepassing of websites van derden die via deze website worden bezocht.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de site van HaloClinic Nederland valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26