Disclaimer

HaloClinic besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. HaloClinic kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt

Auteursrecht
HaloClinic geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan HaloClinic. verstrekt, worden opgenomen in de database van HaloClinic.Deze gegevens worden door HaloClinic gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes i.v.m onze producten/diensten. U beschikt over een inzage- , correctie- en verwijderingrecht.

Websites van derden
Op deze website staan hyperlinks naar andere websites. Dit Privacy Reglement is niet van toepassing of websites van derden die via deze website worden bezocht.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de site van HaloClinic valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!