Eczeem en Astma klachten, hormoon zalf

Eczeem en astma klachten – Ervaring van Amy

Eczeem en Astma klachten

“Eczeem en Astma klachten” ik ben een vrouw van 21 jaar en heb al bijna heel mijn leven last van eczeem. En daarbij ook nog eens astmatisch. Samen met mijn moeder heb ik al jaren naar oplossingen gezocht. maar de eczeem leek niet echt minder te worden. Toen kreeg ik hormoon zalf van de dokter. Dat het soms wel wat verminderde maar het bleef steeds terug komen.

Eczeem plekken zij weg

Mijn onderbenen ging de eczeem het nooit weg, daar bleven de eczeem plekken 4 jaar lang zitten zonder verandering ondanks het smeren met hormoon zalf. Toen heeft mijn moeder me meegenomen hier naar de Zoutkamer. Ik merkte al na 3 keer van een uur in de Zoutkamer een verschil.
Mijn huid werd in eens stuk rustiger, de eczeem plekken op mijn onderbeen ook heel stuk minder. Ik ben zo blij daarmee want afgelopen jaren heb ik nooit in de zomer over straat durven gaan in een rokje of korte broek, ik schaamde me daar heel erg voor.

Jeuk is weg zonder hormoonzalven

Nu ben ik ongeveer 10x sessies gehad en de eczeem plekken over mijn hele lichaam is bijna helemaal weg, op mijn benen zitten nog hele lichte roze vlekjes die niet meer opvallen. Nu durf ik weer in rokjes te lopen en me om te kleden tussen andere meiden met gym. Ook geen last meer van jeuk en vooral geen hormoonzalven meer smeren steeds.

hijgen doe ik niet meer

Ik smeer me nu iedere dag met een natuurlijke babylotion in in plaats van hormoonzalf. Met mijn longen merkte ik ook al heel veel verschil. Normaal als ik een trap opliep was ik altijd buiten adem. Nu kan ik af en toe zo een trap heel snel oplopen zonder te hijgen.

Me moeder was verbaast dat had ze me nog nooit zien doen. De Zoutkamer heeft mij enorm geholpen ik raad dit voor iedereen aan die last heeft van eczeem of astma. Je merkt al het verschil na een paar keer geweest te zijn in de Zoutkamer.-

Heel erg bedankt,
Amy uit Alkmaar. 18-02-2014

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26