Eczeem en Benauwdheid klachten. Ervaring van Yo Rijnders.

Eczeem en Benauwdheid klachten.
2 november 2012

In de herfst en winter heb ik last van hele erge eczeem aan mijn handen. Mijn vingers zijn dik door de vochtige blaasjes en staan krom. Veel pijn en jeuk. Na 1 x in de zoutkamer waren mijn vingers niet meer zo dik. Na 3 x elke dag 1 uurtje in de zoutkamer is mijn eczeem nagenoeg weg. Ik heb ook last van benauwdheid, en ook hier heb ik minder last van. Dat is nog eens een fijne bijkomstigheid! Maar ook voel je je zeer ontspannen en prettig na de sessie.

De sfeer is meer dan goed. Ik ga nu 1 x per week in de zoutkamer en tot op heden geen eczeem. Kan het echt iedereen aanbevelen!

Yo Rijnders, uit Purmerend.

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!