Eczeem klachten, Hormon zalf, Jeuk, medicatievrij bij copd, halotherapie, zouttherapie, kinderzoutkamer, zouttherapie bij kinderen, halotherapie werkt effectief bij kinderen,

Eczeem klachten – ervaring van Ellen.

Eczeem klachten

Ik kreeg een paar jaar terug last van eczeem op handen en voeten. Eerst kwamen er rode plekken, soms met jeuk; vervolgens werden die eczeem plekken dikker en ruw.

Effect was steeds van korte duur

Later ontstonden er ook pijnlijke kloven. Crème van de huisarts maakte de huid wel wat zachter, maar dat effect was steeds van korte duur, de eczeem werd er niet beter van. Toen hoorde ik van de Haloclinic.

Blote voeten in de zoutkamer

Ik bleef de crème bij de eczeem plekken wel gebruiken maar daarnaast zat ik twee keer per week met blote voeten in de zoutkamer. Na een maand of drie, vier waren de dikke eeltplekken veel dunner geworden en had ik geen last meer van kloven.

Terug naar het zout

Nu gaat het nog steeds redelijk goed met mijn eczeem. En als de eczeem klachten terug dreigen te komen, vooral als het kouder wordt, dan ga ik zo af en toe weer terug naar het zout. Bijkomend voordeel is dat ik in dat uurtje therapie heerlijk tot rust kom, luisterend naar de kabbelende golven en de vernevelaar. Daarna nog een gezellig praatje en thee met Ran en andere aanwezigen, ik voel me daar prima.

Ellen uit Amsterdam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26