chronische huidaandoening "ichthyosis", Eczeem, Jeuk, krabben, droge huid , dermatoloog,

Eczeem en Ichthyosis klachten. Ervaring van Zaid kind van 8 jaar

Ichthyosis en eczeem klachten

Onze zoontje Zaid is 8 jaar oud, hij is geboren met de chronische huidaandoening “ichthyosis” hij heeft een extreem droge huid dat gepaard gaat met schilfers en veel jeuk. Hij heeft daarbij ook eczeem. Zaid was continu aan het krabben. Voor zijn droge huid gebruiken we vaseline/paraffine.

De jeuk is nog steeds hevig

Zaid had verschrikkelijk  jeuk, van de dermatoloog kregen we hormonale zalven hydrocortison voor zijn gezicht en triamcinolonacetonide creme  voor het lichaam. 4 dagen moesten we ermee smeren en 3 dagen rust. Desondanks was de jeuk nog steeds hevig.

Het gaat veel beter met Zaid

Via een vrouw hoorden we van de HaloClinic. Nu komen we daar al 8 maanden ; aan het begin kwamen we daar we bijna elke dag en nu gaan we 2 keer in de week. Het gaat nu veel beter met Zaid, de jeuk is veel minder geworden, het is niet helemaal weg, maar hij is niet continu aan het krabben.

Zaid gebruikt geen medicijnen meer

8 maanden lang hebben wij nu geen gebruik gemaakt van de hormoonzalven die hij kreeg en van de dermatoloog, de pillen die hij kreeg om beter te slapen nedeltran (met al de bijwerkingen) zijn niet meer nodig.

Dermatoloog en verpleging in het AMC Ziekenhuis waar onze zoontje jaren lang behandeld werd, waren zeer tevreden en blij met her resultaat van de werking van de halotherapie.
Wij zijn dus heel tevreden met dit alles, en zullen zolang het nodig is gebruik maken van de zoutkamer.

Bedankt hiervoor Ran

Groetjes

M. Sabtaoui, uit Amsterdam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26