Ervaring Eczeem bij baby Luuk 1 jaar oud

Eczeem klachten.

18 oktober 2012.
Toen ons zoontje Luuk drie maanden was, kreeg hij last van eczeem. We vonden het vreselijk om te zien hoe hij steeds zat te krabben. Het enige wat je dan wilt, is hem er zo snel mogelijk vanaf helpen. Via de dermatoloog kregen we hormoon zalf, een behoorlijk sterke. De jeuk nam daardoor af en zijn huid kon herstellen, maar zodra we de hormoon zalf volgens aanwijzingen van de dermatoloog wilden afbouwen, kwam de jeuk weer terug. Afbouwen lukte dus niet.

We hebben toen een aantal alternatieve behandel methodes geprobeerd: electro-acupunctuur, een homeopathisch artsen., maar ze hadden geen effect.

Dat maak je behoorlijk radeloos en geef een machteloos gevoel.

In december 2011 zijn we met Luuk naar de Zoutkamer in Zaandam gegaan, en daar zijn we heel blij mee! Na een aantal keer merkten we dat zijn huid rustiger werd en dat het ons nu eindelijk lukte om minder hormoon zalf te smeren. Door de halotherapie konden afbouwen tot ongeveer 3x per week terwijl dat we daarvoor eigenlijk vrijwel iedere dag moesten smeren en dan 2x per dag (met cutivate hormoon zalf waar bijnierschorshormonen of corticosteroïden er in zit.) De Zoutkamer geeft Luuk en ons heel veel rust en ontspanning. Eindelijk konden we hem helpen! Ran, heel erg bedankt!!

Astrid en Luuk Mulder uit Amsterdam

Eind 2012 kreeg een kerst kaart van de familie Mulder.

Hallo Ran,
We wensen jou een je familie en heel gelukkig en gezond 2013! met het eczeem van Luuk gaat het nog steeds erg goed. We hopen dat het zo blijft! Als we in de buurt zijn.
Komen we even langs voor op de koffie.

Groeten van,
Astrid en Luuk

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26