Ervaring van Dini: COPD en Hoestklachten.

COPD, Hoestklachten.

Purmerend, 6 juli 2011,

Allereerst,
Van harte gefeliciteerd met de officiële opening van de Zoutkamer a.s. zaterdag,welke voor mij een bron van genot is geworden. Toen ik het artikel in het Noord-Hollands Dagblad las over de Zoutkamer, werd mijn interesse gewekt. Ook de interesse van Teun was hiermee gewekt, het geen van ons de aanleiding was, om meer informatie voor deze nog onbekende zouttherapie en behandeling te verkrijgen. Na een persoonlijk gesprek met jou, met veel informatie van jouw kant, hebben wij besloten om de mogelijkheid van de Zouttherapie te ervaren. Met als motto: baat het niet, het schaad ook niet!!! Ik heb COPD en vooral s’ nachts kreeg ik hoestbuien met slijmopgave, hetgeen niet prettig was voor mij en voor Teun. Onze nachtrust werd hiermee erg verstoord en dat was niet prettig.

Echter de voorziening is voor mij gekomen, door middel jouw “ZOUTKAMER” Ik ervaar dit als een wonder!!!

Na amper 3 sessies van een uur werd het hoesten minder en ook de slijmopgave. Nu na 15 sessies Halotherapie van een uur, kan ik heerlijk doorslapen zonder onderbrekingen, het geef een verademing voor mij en voor Teun. Ran, ik heb je leren kenen als een rustige man met kennis van zaken, die altijd klaar staan voor de medemens met een makke = ( handicap).

Ook namens Teun dank ik je voor je moed en lef, om als zelfstandig ondernemer deze geheel nieuwe therapie in Nederland te introduceren. Ga zo door want veel mensen zullen er baat bij hebben. Bedankt en nogmaals bedankt ook namens Teun en Marcel en heel veel succes toegewenst.

Dini uit Purmerend.

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!