COPD Hoestklachten, Ervaring van Dini

Stadium III, COPD Hoestklachten

Allereerst, van harte gefeliciteerd met de officiële opening van de Zoutkamer a.s. zaterdag, welke voor mij een bron van genot is geworden. Toen ik het artikel in het Noord Hollands Dagblad las over de Zoutkamer, werd mijn interesse gewekt. Ook de interesse van Teun, mijn man, was hiermee gewekt, en wat voor ons de aanleiding was, om meer informatie over het effect op hoestbuien van deze onbekende zouttherapie en behandeling te verkrijgen.

Ik heb COPD met veel hoestbuien

Na een persoonlijk gesprek met de eigenaar Ran, met veel informatie van jouw kant, hebben wij besloten om de mogelijkheid van de Zouttherapie te ervaren. Met als motto: baat het niet, het schaad ook niet!!! Ik heb COPD Gold 3 en vooral s’ nachts kreeg ik hoestbuien met slijm ophoesten, hetgeen niet prettig was voor mij en voor mijn man Teun. Onze nachtrust werd hiermee erg verstoord en dat was niet prettig.

COPD stadia III, slijm ophoesten, veel hoesten

Zoutkamer wat een wonder voor mijn hoestbuien

Echter de voorziening is voor mij gekomen, doormiddel jouw “ZOUTKAMER” Ik ervaar dit als een wonder!!!

Na amper 3 halotherapiesessies van een uur werd het hoesten minder en ook de slijmopgave. Nu na 15 sessies Halotherapie van een uur, kan ik heerlijk doorslapen zonder onderbrekingen, het geef een verademing voor mij en voor Teun. Ran, ik heb je leren kenen als een rustige man met kennis van zaken, die altijd klaar staan voor de medemens met een makke = ( handicap).

Moed en lef om deze therapie te introduceren

Ook namens Teun dank ik je voor je moed en lef, om als zelfstandig ondernemer deze geheel nieuwe therapie in Nederland te introduceren voor COPD hoestklachten. Ga zo door want veel mensen zullen er baat bij hebben. Bedankt en nogmaals bedankt ook namens Teun en Marcel en heel veel succes toegewenst.

Dini uit Purmerend.
Purmerend, 6 juli 2011,

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26