Ernstige astma, Astma ervaring, Davos Zwitserland,

Ernstig astma, ervaring Bart – Halotherapie & Davos, Zwitserland

Ernstig astma, ervaring  Bart – Halotherapie & Davos, Zwitserland

Ernstig  astma: Zoutkamer beter dan Davos!

Ik heb een zoon ( nu 14 ) waarbij al jaren de diagnose ernstig astma is vastgesteld .
Door de jaren heen kreeg hij méér en méér medicijnen . Singulair , veel verschillende inhalers, veel corticosteroïden ,Aerius, Prednison-kuren, antibiotica-kuren, vaak vernevelen met hoge dosis luchtwegverwijders thuis of in het ziekenhuis. Ziekenhuis-opnames in Nederland en ook twee keer opgenomen geweest in Davos, Zwitserland.

Ernstig astma, ervaring Bart – Halotherapie & Davos, Zwitserland

Davos Zwitserland

Na zijn laatste opname in Davos Zwitserland door zijn ernstige astma was hij na twee maanden alweer ziek. Kon niet meer naar school, was benauwd en voelde zich heel ziek.
Ik ben uit wanhoop naar de zoutkamer hier bij Ran gegaan.
Daar gebeurde al direct het eerste “wonder”. Al tijdens de eerste sessie verdween de hoofdpijn welke hij al maandenlang had.
Mijn zoon is vervolgens elke dag ( in het begin ) naar de zoutkamer geweest . Hier heb ik overigens veel mensen gesproken en evenzoveel zoveel positieve ervaringen gehoord dat ik weer hoop kreeg.

Mijn zoon voelt zich nu prima

Inmiddels ben ik drie maanden verder. Mijn zoon voelt zich nu prima dankzij de zoutkamer!
Hij gaat weer naar school ( lukte al na 5 sessies in de zoutkamer ) en heeft zijn leven weer terug!
De medicijnen hebben we kunnen afbouwen, en wanneer hij nu iets allergisch is ( heeft ook hooikoorts) grijpen we niet naar de medicijnen en inhalers maar gaan we naar de zoutkamer! Daar kan hij na een uur alweer diep en vrij ademen.
Ik hoop dat velen deze zoutkamer gaan ontdekken, en beseffen dat het een enorme meerwaarde kan zijn voor hun “gezondheid”.

R. Lemmers moeder van Bart

7 maanden later

Na een telefonisch contact te hebben met de moeder van Bart. Vertelde zij dat het heel goed gaat met Bart, op alle opzichten! De prestaties op school zijn verbluffend! En nog steeds geen medicatie gebruik. Dus ook geen reden voorlopig om naar de zoutkamer te komen.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26