Hooikoorts jeukende ogen, verstopte neus, nies en hoestbuien klachten.

Ervaring Arthur: Hooikoorts, jeukende ogen, Verstopte neus, nies en Hoest klachten

Hooikoorts jeukende ogen, verstopte neus, nies en hoestbuien klachten.

Ik heb een vijf halotherapie behandelingen gekocht om de werking van de halotherapie te kunnen ervaren.

Last van hooikoorts

Plotseling had ik begin december 2012 veel last van hooikoorts verschijnselen jeukende ogen, verstopte neus, veel niesen en hoestbuien, eigenlijk een vreemde tijd van het jaar om hooikoortsklachten te krijgen.

Ik gebruik geen medicijnen meer

Na de Kerst ging ik twee dagen na elkaar naar de Zoutkamer. Mijn klachten van de allergie en de verschijnselen ervan tot mijn stomme verbazing, waren weg. Ik gebruik voorlopig geen medicijnen meer. Mijn complimenten voor de snelle werking van deze halotherapie.

In het begin was ik sceptisch

Ik moet toch toekennen dat ik  in het begin sceptisch was. Mijn huisarts heeft nog nooit van de zoutkamer gehoord.
Ik zal hem zeker mijn positieve ervaring met de zoutkamer mee delen.

Arthur Landegent (59 jaar)
Alkmaar.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26