COPD stadia 1, COPD GOLD 2, COPD stadia 3, COPD GOLD 4.

COPD-patiënt GOLD stadia III – Ervaring Bert

HALOTHERAPIE HEEFT BINNEN KORTE TIJD EEN DUIDELIJKE KENTERING GEBRACHT BIJ IEMAND MET COPD fase 3

COPD-patiënt stadia 3 – Een vriend van mij met zag het op een gegeven moment niet meer zitten en wilde zo niet verder met zijn leven. Twee, drie meter lopen bracht hem al in ademnood. Iemand die zijn hele leven actief was geweest en altijd klaarstond voor anderen, was nu aangewezen op hulp van derden.

Toename van longinhoud door halotherapie

Zijn vrouw attendeerde hem op de HaloClinic in Zaandam, waarvoor hij al diverse malen belangstelling had getoond om dat eens te gaan proberen. Nadat hij daar enige bezoeken had gebracht, was vrij snel een verbetering merkbaar in de toename van zijn longinhoud. Een man die altijd had gesport (derde dan Judoka) en tot niets meer in staat was, kan nu na enige maanden de Halotherapie  te hebben gevolgd weer rustig 30 kilometer fietsen zonder enig probleem.

Vooruitzicht als COPD fase 4

Van een COPD-patiënt die een vaste patiënt was bij de longarts de stadia 1 en 2 al had gehad, nu COPD stadia 3 heeft met het vooruitzicht als COPD-patiënt stadia 4  te eindigen om daarna uitbehandeld te zijn, lacht het leven hem weer toe. Zijn mogelijkheden zijn weer toegenomen en hopelijk kan hij nog jarenlang van zijn pensioen genieten.

Na een bezoek aan de Zoutkamer voelt hij zich als herboren

Hij bezoekt nu met regelmaat de HaloClinic en voelt zich na zo’n bezoek als herboren. Een ieder met deze longziekte heeft raadt hij aan een bezoek te brengen aan de HaloClinic om te kunnen beoordelen of dat voor hem/haar ook het gewenste resultaat brengt.

Patiënten spreken vol lof over de Zoutkamer

Aangestoken door zijn enthousiaste verhalen heb ik onlangs een bezoek gebracht aan de HaloClinic te Zaandam, de ruimten bekeken en gesprekken gevoerd met mannen en vrouwen die daar de halotherapie volgen. Zij waren in de leeftijd van ongeveer 40 jaar tot en met bijna 94 jaar. Unaniem waren zij vol lof over de therapie en raden ook een ieder met deze longziekte aan deze therapie te volgen.

Geschreven door Peter,vriend van Bert.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26