Chronische ontsteking aan de holtes en luchtwegen- Ervaring Lous

Chronische ontsteking aan de holtes en luchtwegen

Een zoutkamer in Nederland! Eindelijk!!!

Al bijna 20 jaar ga ik naar het buitenland o.a. hiervoor, maar nu uiteraard naar de zoutkamer in Zaandam. Al jaren een chronische ontsteking aan de holtes en luchtwegen. En het enige wat artsen kunnen verzinnen is antibiotica, waar ik weer allergisch voor ben. Dus klacht op klacht en het lost niets op. Het heeft, door een medicijn tegen de reuma [Enbrel], geleid tot een extreme allergie. Waardoor mijn gehele lichaam is aangedaan en dusdanig erg dat zelfs de profs in het AMC na 1, 1/2 jaar testen niets anders weten dan maar weer Prednison te geven.

Artsen hebben nu folders van de HaloClinic

Maar nu in Zaandam 2 weken heerlijke relaxte zoutkamer Halotherapie behandelingen ondergaan en de allergie is droog!!! Afgelopen dinsdag naar het AMC geweest en het aan de artsen laten zien en de artsen hebben de folders nu in de behandelkamers liggen! Ook de huisartsen in Egmond zijn zeer positief hierover en ook hier de folders mogen neerleggen.

Zout avontuur

Dus wie weet dat er voor de toekomst een doorbraak komt en dit in het verzekeringspakket wordt opgenomen! Dus stuur Uw bevindingen naar Uw verzekering, want hoe meer bekendheid hiervoor wordt gemaakt hoe beter. De AGIS heeft gereageerd dat ze het in beraad nemen, aangezien ik ook altijd de rekening gedeeltelijk vergoed krijg van de kuuroorden van hen. En de kosten voor een jaarkuur in Zaandam bij HaloClinic staat gelijk als voor een 3 weeks kuur in het buitenland!!! Dus de keus is voor mij gauw gemaakt! Ran bedankt dat je de sprong voor ons hebt durven maken en hier bent gestart met HaloClinic! En heel veel succes met dit “zout avontuur”, maar dat gaat je zeker lukken!

Lous Scheen, uit Egmond

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26