COPD en Bronchitis klachten, benauwdheid, zoutkamer, zouttherapie, halotherapie,

COPD en Bronchitis klachten, ervaring van Co Ruis

COPD en Bronchitis klachten

Ziekenhuis gelegen

COPD patiënt: Mij naam is Co Ruis heb veel last gehad van benauwdheid door COPD en bronchitis klachten. In het ziekenhuis gelegen maar nu een paar weken later hoor ik dat er een HALOCLINIC was die mij kan helpen van mijn benauwdheid af te komen.

Ik heb meer lucht

En ik heb er veel bat bij de halotherapie ik heb nu veel meer lucht en dat geef je een goed gevoel. Dus mensen die ook last van deze kwaal benauwdheid hebben ga er gerust naar de Zoutkamer is Zeer aanbevolen! Gegarandeerd krijg je beter kwaliteit van leven en niet van alle medicijnen troep. Daar krijg je allen maar meer last van en veel bijwerking ervan.

Bedankt voor alles,
Co Ruis uit Amsterdam.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26