Astmatische bronchitis klachten. Ervaring van Ivana Faber.

Natuurlijke behandeling bij astmatische bronchitis

18-02-2012

Beste Ran,

Ik kwam naar HaloClinic op zoek naar een natuurlijke, alternatieve manier om mijn aanhoudende hoest te verhelpen. Nu 9 sessies verder heb ik al lang geen fysieke klachten meer, maar geniet ik nog steeds elke keer ontzettend van één uur rust, ruimte, ontspanning en jou gastvrijheid en vriendelijke persoonlijkheid. Ik heb absoluut geen twijfels aan positieve werking van de Zouttherapie voor luchtwegklachten – sterker nog: ik denk, dat deze juist positief word ondersteund door regelmatige rust en ontspanning die in onze huidige samenleving vaak spaarzaam is of ontbreekt volledig.

HaloClinic heeft mij ruimte en rust gegeven om beter te worden op een natuurlijke manier.

Voor deze wil ik je graag bedanken.!

Ivana Faber uit Alkmaar.

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!