Astmatische bronchitis klachten, ervaring van Ivana Faber

Natuurlijke behandeling bij astmatische bronchitis

Beste Ran,

Ik kwam naar HaloClinic Nederland op zoek naar een natuurlijke, alternatieve manier om mijn aanhoudende hoest te verhelpen.

Ontspanning in de zoutkamer

Nu 9 halotherapiesessies verder heb ik al lang geen fysieke klachten meer, maar geniet ik nog steeds elke keer ontzettend van één uur rust, ruimte, ontspanning en jou gastvrijheid en vriendelijke persoonlijkheid.

Astmatische bronchitis klachten

Positieve werking van de Zouttherapie

Ik heb absoluut geen twijfels aan positieve werking van de Zouttherapie voor luchtwegklachten – sterker nog: ik denk, dat deze juist positief word ondersteund door regelmatige rust en ontspanning die in onze huidige samenleving vaak spaarzaam is of ontbreekt volledig.

Astmatische bronchitis

HaloClinic heeft mij ruimte en rust gegeven! Natuurlijk beter te worden op een natuurlijke manier waar ik weinig last meer heb van mijn astmatische bronchitis.

18-02-2012

Voor deze wil ik je graag bedanken.!

Ivana Faber uit Alkmaar

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26