Ervaring Judit; longontsteking, holteontstekingen, kortademigheid en benauwdheid

Longontsteking, Holteontstekingen, kortademigheid en benauwdheid

01 juli 2011 Zaandam.

Dankzij jouw Zoutkamer ben ik weer helemaal opgeknapt en medicijnvrij. Ik was jouw eerste klant en kon bijna niet de trappen op komen omdat ik het zo benauwd had. Na een virusinfectie en dubbele longontsteking ben ik 3 maanden heel ziek geweest. de vele medicijnen zoals antibiotica, prednison, inhalators gaven niet het gewenste resultaat. Ik bleef kortademig, vermoeid en benauwd met vastzittend slim. Mijn huisarts kent de zoutkamers van Hongarije en maakt hier zelf ook gebruik van voor zijn sinus problemen en stuurde me meteen naar de Zoutkamer nog geen 300 meter van de huisartsen praktijk vandaan. Al na de eerste keer voelde ik het verschil. Heel snel begon ik me weer lekker te voelen. na 4 sessies kon ik vrij door mijn neus ademen zonder neusspray. Had ook holteontstekingen. Voel me nu kiplekker dankzij de Zoutkamer! Sport weer 3x per week en ren de trappen op! ben blij met je en mijn huisarts die mij hier naar toe heeft gestuurd

Judit uit Zaandam.

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!