Longontsteking en holteontstekingen, kortademigheid en benauwdheid Ervaring Judit

Dankzij jouw Zoutkamer ben ik weer helemaal opgeknapt van mijn longontsteking en holteontstekingen

Dankzij jouw Zoutkamer ben ik weer helemaal opgeknapt van mijn longontsteking en holteontstekingen en nu ben ik zelfs medicijnvrij. Ik was jouw eerste klant en kon bijna niet de trappen op komen omdat ik het zo benauwd had. Na een virusinfectie en dubbele longontsteking ben ik 3 maanden heel ziek geweest. de vele medicijnen zoals antibiotica, prednison, inhalatoren gaven niet het gewenste resultaat.

Mijn huisarts kent de zoutkamers

Ik bleef kortademig, vermoeid en benauwd met vastzittend slim. Mijn huisarts kent de zoutkamers van Hongarije en maakt hier zelf ook gebruik van voor zijn holteontstekingen en stuurde me meteen naar de Zoutkamer nog geen 300 meter van de huisartsen praktijk vandaan. Al na de eerste keer voelde ik het verschil. Heel snel begon ik me weer lekker te voelen.

Ben blij met jou en mijn huisarts

Na 4 sessies kon ik vrij door mijn neus ademen zonder neusspray. Had ook holteontstekingen. Voel me nu kiplekker dankzij de Zoutkamer! Sport weer 3x per week en ren de trappen op! ben blij met je en mijn huisarts die mij hier naar toe heeft gestuurd

Judit uit Zaandam.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26