Halotherapie behandeling na CORONA

Ervaring na CORONA, Marianna en haar zoontje

Ik ben in november 2020 in de zoutkamer terecht gekomen samen met Mijn zoontje. Wij hadden in maart jongsleden corona COVID-19 gehad en liep al maanden lang te tobben met mijn benauwdheidsklachten. Mijn zoontje bleef maar hoesten en had veel last van kortademigheid, na 3 keer halotherapiesessies in de zoutkamer was hij weer de oude.

Fysiotherapie

Het herstel van mijn kortademigheid duurde het wat langer maar toch wil ik hier melden, dat al na de tweede halotherapiesessie merkte ik het verschil positief. Ik begon eerst met Fysiotherapie en naam zo’n 35 behandelingen maar toch was ik niet tevreden met deze aanpak, mijn benauwdheid was niet weg door de Fysio oefeningen. Nu na twee maande halotherapie behandelingen voel ik veel sterker, energieker en zit ik nu goed in mijn energie en beter kwaliteit van leven.

Bekendheid van HaloClinic

Ik ben herstelt van de corona COVID-19 kan ik zeggen. Ik hoop dat jullie (HaloClinic Nederland) meer bekendheid gaan krijgen zodat meer mensen echt geholpen kunnen worden en de weg naar de HaloClinic kunnen vinden.

Ik kom elke week een keer soms neem ik twee sessies achter elkaar en het helpt mij onwijs.

Marianna Wijnands, Uit Oegstgeest

De Zaanse Zoutkamer is een gelegenheid waar je voor chronische aandoeningen terecht kunt

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26