Voorhoofdsholteontsteking en Neus klachten- N. Delver

Neus, voorhoofdsholteontsteking ervaring

Voorhoofdsholteontsteking: Ik wil even laten weten hoe het mij gaat sinds ik begonnen ben in behandeling in de zoutkamer. Met verstopte neus  en voorhoofdsholteontsteking, al jaren zat ik daar mee en gebruikte altijd otrivin wat natuurlijk niet goed is voor je slijmvliezen.

Neus, voorhoofdsholteontsteking ervaring 

Mijn smaak is weer terug

Nu na ongeveer 10 halotherapie sessies van een uur in de zoutkamer, waarvan 5 dagen achter elkaar van 1 uur en daarna 1 maal in de week is mijn neus en holten weer open en gebruik ik geen spray (Otrivin) meer en komt zelfs mijn smaak weer terug. Mijn ervaring met mijn voorhoofdsholteontsteking,  voel al veel beter en de druk in de holten is veel minder.

De eerste zoutkamer van Nederland

Als je namelijk niet kan ruiken kun je ook niet proeven. Ran, bedankt dat je de zoutkamer, zouttherapie naar Nederland hebt gehaald!!

N. Delver, uit Zaandam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26