Voorhoofdsholteontsteking en Neus klachten- N. Delver

Neus, holteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking: Ik wil even laten weten hoe het mij gaat sinds ik begonnen ben in behandeling in de zoutkamer. Met verstopte neus en voorhoofdsholte ontsteking, al jaren zat ik daar mee en gebruikte altijd otrivin wat natuurlijk niet goed is.

Mijn smaak weer terug

Nu na ongeveer 10 halotherapie sessies van een uur in de zoutkamer, waarvan 5 dagen achter elkaar van 1 uur en daarna 1 maal in de week is mijn neus en holten weer open en gebruik ik geen spray (Otrivin) meer en komt zelfs mijn smaak weer terug. Als je namelijk niet kan ruiken kun je ook niet proeven. Ran, bedankt dat je de zoutkamer, zouttherapie naar Nederland hebt gehaald!!

N. Delver, uit Zaandam

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!