Psoriasisklachten, Ervaring van George Dudink

Aan mijn handen Psoriasis

25 juni 2011

Ik heb Psoriasis aan mijn handen, met name op de gewrichten van vingers en knokkels. Dit geeft eeltvorming wat open scheurt en gaat ontsteken. De ontstekingen zijn behoorlijk pijnlijk bij het bewegen of bij iets vastpakken.
Ik heb mijn psoriasisklachten jaren en het wordt alleen maar erger.

Op mijn verjaardag kreeg ik een foldertje

Ik heb op mijn werk regelmatig met plastic handschoenen aan gewerkt omdat de plekken zo stuk waren dat het bloedde waardoor ik geen papieren kon vastpakken. Mijn schoondochter gaf mij op een dag een foldertje van HaloClinic te Zaandam en ik ben maar eens gaan kijken want ja je weet maar nooit.

Na 5 halotherapiebehandeling

Vijf behandelingen verder, na 1,5 week, wist ik niet wat mij overkwam. Na elke behandeling zag je het opknappen (er werd voor elke behandeling een foto van 1 hand gemaakt zodat na de 5 behandelingen kon worden gekeken wat het resultaat was, de foto’s zijn te zien in de clinic). Na de laatste behandeling ben ik op vakantie gegaan en ik merkte dat de behandelingen door bleven werken.

Na 5 halotherapie behandelingen in 1,5 week wist ik niet wat mij overkwam
Psoriasis aan mijn handen
schoondochter gaf mij op een dag een foldertje van HaloClinic te Zaandam
 ik merkte dat de behandelingen door bleven werken
De helende werking van zout bij Psoriasis

Mijn handen helemaal schoon

Na 3 weken vakantie in Nederland waren mijn handen helemaal schoon en ik kon weer van alles vasthouden. Mijn collega’s wisten niet wat zij zagen en waren heel enthousiast. Bij Psoriasisklachten, Eczeem en acne kan ik iedereen de Halotherapie behandeling aanraden, voor andere aandoeningen weet ik het niet maar het is zeker de moeite waard om het, net als ik heb gedaan, te proberen. Ik ben elke dag zeer blij met het resultaat.

Met vriendelijke groet,
George Dudink, uit Zaandam.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26